Hoe maak je een vissengraat

Datum van publicatie: 14.12.2020

Het lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. STAP 2:  Gebruik eventueel een serum  om pluis te voorkomen en je haar glans te geven.

Stappen voor het maken van een visgraat vlecht In slechts 7 stappen kan jij een fishtail braid maken. Blijf net zo lang de stappen herhalen totdat je vindt dat de vlecht lang genoeg is. Wist je dit? Hoe maak je zelf een nagelverharder met knoflook voor sterke en lange nagels? Registreer je hier.

STAP 4:  Pak een deel van de buitenkant van je rechterpluk en sla deze over de rechterpluk heen. Registreren Inloggen. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, tussen de duinen en bij Egmond-Binnen. Door echter twee lokken hoe maak je een vissengraat gebruiken maak je een vlecht in de vorm van een visgraat! Terug naar overzicht Home - Vrouwen - Haar - Hoe maak je een visgraatvlecht.

Maak nu zelf ook de visgraat vlecht

Toggle navigation. Maak de lokjes dan wat dikker. STAP 5:  Doe hetzelfde voor de linkerkant. Tips voor een vissengraat vlecht Met een beetje oefening maak jij binnen no-time de perfecte visgraat vlecht. Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten.

Hierna kun je jouw haar in een visgraat vlechten.

Bij pluizig haar kan je het beste eerst een haarserum gebruiken voordat je de visgraat vlecht gaat maken. Dit zorgt ervoor dat eventuele klitten worden verwijdert. Voor een fijne visgraatvlecht maak je de plukjes zo dun mogelijk. Ook interessant. STAP 2:  Gebruik eventueel een serum  om pluis te voorkomen en je haar glans te geven. Je kan de visgraat vlecht hoe maak je een vissengraat een beetje opvrolijken door er bijvoorbeeld een haarstrikje in te doen of een ander accessoire, het is natuurlijk wat je zelf het leuks vind om in het haar te doen.

Maak voor de afwisseling eens een vissengraat vlecht. In deze instructievideo laten wij stap voor stap zien hoe je een strakke en een nonchalante visgraat vlecht maakt. Je kan er ook voor kiezen om de vlecht iets uit elkaar te trekken. Dat het vlechten van haar in de steentijd al gebeurde?

Wil je liever een andere haarstijl. Kam je haar met een kam voor een nette vlecht. Pak je haar bij elkaar en verdeel het in twee gelijke delen. Voeg deze pluk toe aan de andere lok. Registreer je hier.

De volgende tips helpen je nog haartje om de juiste look te creren:.

Bestaande afspeellijsten

Belangrijk bij deze techniek is dat je de strengen goed onder controle. Voor je kan variëren met deze vlecht moet je eerst zorgen dat je de vlecht techniek goed beheerst.

Informatie Helpdesk. Terug naar overzicht Home — Vrouwen — Haar — Hoe maak je een visgraatvlecht?

Herhaal deze stap totdat je aan het einde van het haar bent. Zakelijk Adverteren Contact, hoe maak je een vissengraat. Een vissengraat is een speciale hoe maak je een vissengraat waarbij je twee plukken haar gebruikt. STAP 4:  Pak een deel van de buitenkant van je rechterpluk en sla deze over de rechterpluk heen. Geen account. Maak het haar vast met een klein elastiekje. Stappen voor het maken van een visgraat vlecht In slechts 7 stappen kan jij een fishtail braid maken.

Omdat je met vier strengen vlecht krijg je de specifieke  visgraat structuur waar de vlecht zijn naam aan te danken heeft.

Vlecht cursus

Door dunnere lokken te gebruiken zal de structuur van de vissengraat duidelijker zijn. Je kan de visgraat vlecht natuurlijk een beetje opvrolijken door er bijvoorbeeld een haarstrikje in te doen of een ander accessoire, het is natuurlijk wat je zelf het leuks vind om in het haar te doen. Maak het haar vast met een klein elastiekje.

Door dunnere lokken te gebruiken zal de structuur van de vissengraat duidelijker zijn. Toggle navigation. Gebruikersnaam of e-mail.

Goed om te weten:

Comments

  1. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.
  2. Pak het nieuwe plukje samen met de rest van dat deel van je haar en trek de streng goed aan.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |