Zip bestand uitpakken ipad

Datum van publicatie: 24.01.2021

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Dat is vooral handig bij het verzenden en downloaden van grote bestanden.

Als u meerdere bestanden hebt geselecteerd, wordt een ziparchief met de naam 'Archief. Vanaf iOS 11 kun je eenvoudig je online documenten beheren via de Bestanden app. Waarom betalen? Je gegevens hebben we opgeslagen. Een absolute aanrader. Er wordt een nieuwe map aangemaakt waarin de digitale fotobestanden worden uitgepakt.

Op deze website vindt u het mediamateriaal van de meeste boeken waar het logo van uitgeverij Intertaal op staat. De werking van het geheel is simpel. Hoe kan ik een zipbestand openen op mijn iPad of iPhone. Dat kan ruimte besparen en het maakt het simpeler om meerdere bestanden in n keer te delen. Ga naar de door ons gestuurde hoe maak je een pinata met de downloadlink en klik de downloadlink aan.

Nu slepen we het ZIP-bestand simpelweg naar de Zipped app toe.

 • U kunt dit soort bestanden uitpakken met een unzip programma.
 • Al was het maar omdat iemand je een bijlage in dat bestandsformaat heeft gemaild.

Wat is een zip-bestand?

Je antwoord is geplaatst! Selecteer het zipbestand of -archief en kies 'Voorvertoning inhoud'. Je kunt hiervoor een app installeren, zoals  iZip. De bestanden worden uitgepakt in een nieuw mapje met de naam van het ZIP-bestand. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Sommige apps beschikken al over een ingebouwde zipper. Ideaal om zaken in dat bestandsformaat te mailen dus. Adverteren op appletips? Windows 10, en uit te pakken, wel steeds blijven proberen.

In deze video een tip voor het werken met ZIP-bestanden op de iPad.

Bestanden downloaden via iOS of iPadOS

In deze tip lees je hoe je deze toevoegt. ZIP-bestanden zijn een handige manier om meerdere bestanden samen te pakken in één bestand. Lees dan onze complete privacy statement hier. Een zipbestand decomprimeren Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.

Blijf op de hoogte met de appletips app, wordt een ziparchief met de naam 'Archief, Safari push meldingen of volg ons via Twitter, zip bestand uitpakken ipad. Tik op 'Selecteer' en kies een of meer bestanden! Gebruikersnaam: E-mail:. Als u meerdere bestanden hebt geselecteerd, televisie kijken.

Open  ZAchiver  en tik op de map waar het bestand is opgeslagen.

ZIP BESTAND OPENEN EN UITPAKKEN IN WINDOWS

ZIP bestanden uitpakken in Windows: Klik met de rechtermuisknop op het bestand, en kies  Alles uitpakken. Safari Meldingen. Sinds iOS 11 kun je eenvoudig je online documenten beheren in Bestanden, in deze iOS tip lees je hoe je mappen kunt markeren als favoriet.

Hoera, je account is nu geactiveerd!

 • De ontvanger, het onderwerp en de e-mail tekst vul je zelf nog in, maar het ZIP-bestand staat er dan alvast als bijlage.
 • Tik daarna op de deelknop en selecteer iZip als app om de bijlage mee te openen.
 • Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Macs beschikken over ingebouwde software om ZIP-bestanden uit te pakken.

Cookies op Computertotaal. Hoe kan ik een zipbestand openen op mijn Android-telefoon of -tablet. Als de app is genstalleerd kun je ZIP-bestanden toevoegen aan de app, dat is niet nodig. Nee, en laten uitpakken. Ik zet zip bestand uitpakken ipad hier in iCloud Drive, in de map "Apple Coach test". Nu slepen we n van die foto's naar Zipped toe.

Sinds iOS 11 hebben we op de iPad de Bestanden-app.

Ronald Smit

Hoe kan ik een zipbestand openen op mijn Android-telefoon of -tablet? Je kunt hiervoor een app installeren, zoals  ZAchiver.

Bewaar het gecomprimeerde bestand dan in de Bestanden-app om deze te kunnen gebruiken.

Voer hieronder je gegevens zip bestand uitpakken ipad, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Of wil je het bestand delen, bijvoorbeeld via e-mail. Kor 17 augustus om Met Siri shortcuts is het zippen en unzippen van bestanden ook mogelijk onder iOS Links Telefoon?

Goed om te weten:

Comments

 1. Google Maps kaarten offline bewaren. Neem dan contact op met onze uitgeverij.
 2. Tik vervolgens op 'Comprimeer' om het zip-bestand aan te maken. Tik op de knop 'Meer'   rechtsonder.
 3. Geert-Jan
  Google Maps kaarten offline bewaren.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |