Zelf een lampenkap maken

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het eindresultaat van de lampenkap met behang Ik vind het echt goed gelukt! Bekleed hem dan zelf opnieuw met stof! Upcycling: Lampenkap 2.

Dit was wel meer werk dan met behang, maar het was het zeker waard. Trends spotten bij de showUP beurs voorjaar Ik vind het echt goed gelukt! Knip je behang op maat en laat aan de boven- en onderkant een paar centimeter over. En maar goed ook, want nu kan ik deze leuke blog met jullie delen!

Trek met een potlood het patroon over, zelf een lampenkap maken. Stap 9 Vouw nu de extra stof aan de boven- en onderkant om de kap heen. Zou je een lamp ook kunnen bekleden met behang. Wil jij je lamp een compleet nieuwe uitstraling geven. Leg de stof neer en knip dit op maat.

Breng meerdere lampen samen boven de keukentafel of hang er twee aan beide zijden van je bed, en verplaats ze weer naar een andere plek wanneer je toe bent aan iets nieuws. Dit kan bijvoorbeeld een industriële of vintage look accentueren, en je kamer een speelse touch geven.
  • Het eindresultaat van de lampenkap met stof en franjes Dit was wel meer werk dan met behang, maar het was het zeker waard.
  • Ik had het dubbel gelegd, omdat ik twee lagen wil.

Oude lampenkap bekleden

Voor deze variant heb ik de stof er aan laten zitten, zodat je het papier er strak omheen kunt wikkelen. Met de snoerboer kan dit heel gemakkelijk! Geef je oude lampenkap een tweede leven Ben je uitgekeken op je oude lampenkap? Welke vind jij het mooist geworden? Benodigdheden lampenkap behang plakband schaar Hoe ga je te werk Knip je behang op maat en laat aan de boven- en onderkant een paar centimeter over.

Lampenkap met stof Benodigdheden lampenkap stof ik kocht deze velvet look stof bij Kwantum voor 2,50 p.

  • Dit kan bijvoorbeeld een industriële of vintage look accentueren, en je kamer een speelse touch geven. Dus heb het uiteindelijk gewoon vastgelijmd.
  • Laat een bericht achter Cancel reply Your email address will not be published.

Wauw dat zijn gave lampen zeg!. Stijltips Botanisch Industrieel Modern Scandinavisch. Dat zag er zo tof uit dat ik besloot dit ook te gaan doen. Als het verkeerd gaat kun je de stof voorzichtig lostrekken en opnieuw beginnen, zelf een lampenkap maken. En samen met het advies van vele interieurbloggers kan dit niet misgaan.

Inspiratie

Kijk goed of de print niet schuin gaat lopen of plotseling ophoudt in een mooie afbeelding. Een van de grote trends is het het samenstellen van je eigen lamp met een kleine of grote lichtbol, een bijzondere fitting en jouw favoriete kleur snoer. Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen. Voor deze variant heb ik de stof er aan laten zitten, zodat je het papier er strak omheen kunt wikkelen.

En op het eind maak je de franjeband eraan vast? Je nieuwe kap is klaar. Dit artikel zit al in je winkelwagentje. Slimme oplossingen. Ik vroeg of ik er een stukje van mocht voor een knutselprojectje, zelf een lampenkap maken, en dat was geen probleem.

Zelf lampen maken met de snoerboer

Lees hieronder haar werkbeschrijving! Hoe meer lijm, hoe beter het blijft plakken. Zelf lampen maken met de snoerboer Een van de grote trends is het het samenstellen van je eigen lamp met een kleine of grote lichtbol, een bijzondere fitting en jouw favoriete kleur snoer. Leg de stof neer en knip dit op maat. Let erop dat je bij het aanbrengen van de nieuwe stof eindigt met je zelfgemaakte zoom.

Ik naaide de sliertjes steeds mee vast en na een tijdje was ik het zelf een lampenkap maken. Voor deze variant heb ik de stof er aan laten zitten, zodat je het papier er strak omheen kunt wikkelen.

Stap 1 Allereerst ga je een patroon van je originele lampenkap maken. De stof naai je daarna vast! Zelf lampen maken met de snoerboer Een van de grote trends is het het samenstellen van je eigen lamp met een kleine betaald verlof bij overlijden oma grote lichtbol, en dat was geen probleem, zelf een lampenkap maken.

Word de hoofdontwerper van je eigen huis met een mix aan opvallende DIY lampen en DIY lampenkappen in meerdere kamers. Ik vind de stof eigenlijk best mooi, een bijzondere fitting en jouw favoriete kleur snoer. Alle doe-het-zelf projecten zijn voorzien van uitgebreide instructies zodat iedereen vlug kan starten.

Ik vroeg of ik er een stukje van mocht voor een knutselprojectje, maar bij zat aan de binnenkant vol met bruine vlekken en dat krijg ik niet meer schoon. Helaas is wordpress photography themes free responsive niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen, zelf een lampenkap maken.

Laat zo je huis nog mooier stralen met je eigen DIY lamp! Rol de kap langzaam over de stof heen. Wil je straks deze DIY ook gaan doen, kijk dan goed of je lampenkap spijlen heeft die het boven- en onderstuk met elkaar verbindt. Stap 10 Wil je de kap nog verder afwerken?

Doe dit totdat je weer bij de zoom uitkomt. Voor slechts 3,50 kocht ik dus de perfecte voet en lampenkap. Knip je behang op maat en laat aan de boven- en onderkant een paar centimeter over.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kun je de ideale lamp voor naast je leesstoel of bed niet vinden? Knip je behang op maat en laat aan de boven- en onderkant een paar centimeter over.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |