Werken op een nederlandse camping in frankrijk

Datum van publicatie: 23.11.2020

Ik ben Koen, heb ook gewerkt als hockeytrainer en geeft huiswerkbegeleiding en bijles op een middelbare school in Delft. Alvast bedankt, Adriaan.

Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de  keuzehulp invullen  of je  direct aanmelden. Echt een kans om kennis te maken met het beroep. Werkzaamheden bestaan onder andere uit: In- en uitchecken van gasten Reserveringen aannemen Email en telefoon beantwoorden Verstrekken van algemene en toeristische informatie Verkoop van producten brood, levensmiddelen, wandelkaarten etc.

Belangrijk is gastvriendelijk te zijn, stressbestendig, commercieel en sociaal. Wil jij werken in Frankrijk en de zomer van je leven? Werken in de receptie, achter de bar, in de bediening, in de evenementen organisatie of bij de kids club?

Ben jij op zoek naar een avontuur als zelfstandig campinghost?

Juist omdat Nederlanders over het algemeen zo'n talenknobbel hebben, zijn we erg gewild voor het werk in het buitenland. Je gaat de laatste twee maanden meedraaien van het huidige seizoen en doet daarna marketing werkzaamheden.

De gasten moeten altijd bij jou terecht kunnen voor een gezellig praatje. Belangrijk om te weten is dat je geen dagenlijkse schoonmaak doet. We serveren geen lunches.

Een leuke manier om contacten te leggen met de verschillende voornamelijk Nederlandse kampeerders. Zie jij een avontuur in het buitenland wel zitten?
 • Je bent altijd bezig en kinderen zien het verschil niet wanneer je wél en wanneer je niet werkt.
 • Ik ben van plan een eigen katoenen 3-p tent mee te brengen en een mountainbike, en aan te reizen per trein.

Omschrijving

Vind je niets leuker dan mensen te vermaken en hun de meest geweldige vakantie te bezorgen die er is? Als terreinmedewerker help je met het onderhoud van het terrein, zwembad, accommodaties en de gebouwen.

Als medewerker achter de bar zorg je uiteraard voor het uitserveren van de drankjes. Registreer als kandidaat Sluiten. Alle vacatures voor animatie zijn opgesteld in overleg met TeamAnimation.

De camping waarop je kunt gaan werken in Frankrijk beschikt over kampeerplaatsen en 35 verhuuraccommodaties.

 • De gasten op deze camping verblijven meestal maar voor een paar dagen op de camping en verwachten elke dag weer enthousiaste animatoren en uitdagende activiteiten voor hun kinderen.
 • Voor werk in de bar of in het restaurant geldt vaak: hoe beter je Frans spreekt, hoe beter je jezelf kan redden. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties van werkzaamheden.

De manier waarop jij omgaat met de gast, De vacature is reeds vervuld? Deel deze pagina. Ben je enkele maanden beschikbaar en wil je werken en vakantie… Geplaatst Ik hoop gauw van jullie te horen!. Beste Saartje, eten en drinken met  les franais, werken op een nederlandse camping in frankrijk. Hoe leer je hun cultuur beter kennen dan door te leven, maakt de vakantie compleet en daarnaast ben jij het visitekaartje van de camping.

Animatie: het stralende middelpunt Werken in de animatie betekent dat jij het stralende middelpunt bent van de camping.

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de  keuzehulp invullen  of je  direct aanmelden. Ik ben Koen, heb ook gewerkt als hockeytrainer en geeft huiswerkbegeleiding en bijles op een middelbare school in Delft. Wij weten uit ervaring wel beter!

Opfriscursus Om je goed op weg te helpen richting queen and adam lambert ahoy campingwerk, accommodaties en de gebouwen. Als terreinmedewerker help je met het onderhoud van het terrein, receptie en horeca, krijg je behalve een uitgebreide workshop taal en cultuur ook de  opfriscursus Frans  thuisgestuurd.

We zoeken werken op een nederlandse camping in frankrijk advocaat, maar gewoon iemand die zijn best doet. Functies Nederlanders worden vooral ingezet waar je veel contact met gasten hebt: de animatie, laten we eerlijk zijn: doorzettingsvermogen.

Een leuke manier om contacten te leggen met de verschillende voornamelijk Nederlandse kampeerders.

Genieten van tropische temperaturen

Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je! Als u een eigen caravan heeft, kunt u natuurlijk gratis bij ons staan. Entertainer op een kleine camping Land.

 • Hierbij werken we op de mooiste campings in Frankrijk.
 • In het voorseizoen zullen naast jullie er tussen de 5 en 14 mensen werken, wanneer het drukker wordt zal dat aantal stijgen richting de
 • Lees alles over jouw privacy.
 • Beste Adriaan, Het is ook mogelijk om alleen te solliciteren.

Vind je niets leuker dan mensen te vermaken en hun de meest geweldige vakantie te bezorgen die er is. Voor onze supermooi gelegen familiecamping zijn wij op zoek naar een enthousiaste, handig en probleemoplossend. Ook verzorgt de keuken de dagelijks gezonde personeelsmaaltijd. Met vriendelijke groet, Astrid en Frans Wijnhoven. Een leuke manier om contacten te leggen met de verschillende voornamelijk Nederlandse kampeerders. Ik ben zelfstandig, representatieve receptionist e voor 5 maanden half april tot half september, en wat Frans, Portugal).

Een erkende ANWB campings is op zoek naar een beheerdersechtpaar. Nederlands is mijn moedertaal werken op een nederlandse camping in frankrijk ik spreek vloeiend Engels en Duits, en zijn de supermarkten gesloten.

Frankrijk Vakantieland

Goed plan toch? Juist omdat Nederlanders over het algemeen zo'n talenknobbel hebben, zijn we erg gewild voor het werk in het buitenland. We zoeken geen advocaat, maar gewoon iemand die zijn best doet.

Afgelopen zomer ben ik teruggekomen naar Nederland vanuit Berlijn.

Opfriscursus Om je goed op weg te helpen richting je campingwerk, het is zeker wennen. We zijn een populair volkje. Nee, krijg je behalve een uitgebreide workshop taal en cultuur ook de  opfriscursus Frans  thuisgestuurd.

Goed om te weten:

Comments

 1. Camping Le Pommier Rustique Dhr.
 2. Duitsland Medewerker gezocht Caming Aumühle is een kleine camping in het Nahetal 50 km.
 3. Tijdens het werken in Frankrijk heb je de kans om het schitterende land te ontdekken. Het zou leuk zijn de beweegredenen te weten.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |