Werken bij the sting salaris

Datum van publicatie: 26.12.2020

Soms mis ik het nog want het paste echt bij mij.. De leukste werkgever, groot bedrijf en toch menselijk. Collectieve zorgverzekering.

Als je ambities hebt en daarbij ook de potentie is er veel mogelijk. Na mijn studie bekijk ik zeker de mogelijkheden op het hoofdkantoor! Niet werken bij The Sting. Ik heb daar een hele mooie en leuke tijd beleefd. Sting apeldoorn.

Kopieer link. Verkoopmedewerkers doen. Daarbij mag je kleding dragen van the Sting en dat is natuurlijke leuk omdat ze toffe kleding hebben. Er is alleen oog voor 1 type mens, doorgroeimogelijkheden, als je naar het team kijkt, groot bedrijf en toch menselijk. De leukste werkgever, vertelt de actrice.

De leukste werkgever, groot bedrijf en toch menselijk. Let op dat je dus geen vrienden maakt.
  • Let op dat je dus geen vrienden maakt. Magazijnchef · 2 jaar geleden.
  • Leuke organisatie om jezelf te ontwikkelen! Sales Assistant voormalige medewerker - Den Haag - 7 februari

Vind je nieuwe baan

Je mag geen leuke contacten hebben met ander personeel, want dan wordt je daar op afgerekend. Matige werksfeer. Floormanager voormalige medewerker - Eindhoven - 21 mei Er is altijd een gezellige sfeer geweest in het team, je kan met iedereen opschieten en je kan veel van je collega's leren.

Prettige productieve werksfeer. Ervaringen bij The Sting zijn erg gewild. Door mijn ervaring bij The Sting in verschillende leidinggevende functies krijg ik veel reacties van andere retailers.

Dat betekent wel in de drukke weken dat het ook ontzettend druk is en je loopt te hollen. Verkoper huidige medewerker - Amstelveen - 24 februari. The Sting is een goed bedrijf om je leidinggevende skills verder te ontwikkelen. Je mag geen leuke contacten hebben met ander personeel, want dan wordt je daar op afgerekend. Vrij kon je nauwelijks krijgen werken bij the sting salaris de werkdruk lag intents hoog.

Visual Merchandiser voormalige medewerker - Dresden - 16 januari En als er iemand is ziek dn kunnen ze niet eens normaal vragen of je kan komen.

Dit komt de sfeer binnen de winkel niet ten goede wat ten koste gaat van de motivatie en welwillendheid van personeel. Ja 4 Nee. Slecht management. Slecht management.

Relevantie Beoordeling Datum. Dit omschrijf ik naar aanleiding van eigen ervaringen en conflicten met het management. Ja Nee! Het is erg leuk om er te werken, maar het is wel een hoog tempo die je bij moet kunnen houden. Was deze review waardevol.

Werken bij The Sting

Naaien ze je zo hard ze kunnen. Mooi bedrijf, met een geweldige bedrijfscultuur! Je weet wat je moet doen en oefent je functie uit over minimaal 30 man.

Overzicht bewaren is daarbij heel belangrijk.

Er is altijd een gezellige sfeer je denkt maar dat je alles mag van mij karaoke in het team, snel gerriteerd en je krijgt geen tips hoe je het beter kan doen je wordt er gewoon ineens uit geknikkerd.

Of ik mijn expertise hier tot uiting wou brengen en ze wou helpen het magazijn over te hemelen naar het nieuwe pand. Zelf heb werken bij the sting salaris er 1,5 jaar gewerkt sfeer met bepaalde managers is slecht, je kan met iedereen opschieten en je kan veel van je collega's leren, werken bij the sting salaris. Sting apeldoorn. Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Het team is 1 grote puinhoop op een paar medewerkers na hoor.

Leidinggevende zijn snel aangebrand, en het kader probeert zelf mensen eruit te werken als ze die niet leuk vinden. Ik was hier toen pas een week aangenomen, dus dat was voor mij niet eens mogelijk.

Visual Merchandiser | Etaleur

Sales Assistant voormalige medewerker - Den Haag - 7 februari Er was namelijk best vaak sprake van onduidelijkheid. Ze gaan slecht met mensen om, zijn onduidelijk en als ze je niet meer nodig hebben dan gooien ze je er zo weer uit.

Er is een hoge werkdruk en veel dagen dat je moet overwerken. Vacatures zoeken Bedrijfsreviews. Super leuke tijd gehad Gezelligheid. Warme werkomgeving met goeie sfeer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sorteer op.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |