Wat kun je allemaal doen in antwerpen

Datum van publicatie: 25.01.2021

Mongool juli 12, Werp zeker ook een blik op het Havenhuis, een fraai staaltje architectuur. In de buurt zijn nog drie andere parken die je kan combineren met je bezoek: Den Brandt, Vogelenzang en Hortiflora.

Zin in winkelen, sightseeing, heerlijk eten of een nacht doorhalen met vrienden? Wil je veel zien en doen in Antwerpen? Alvast een voorsmaakje met deze schitterende ° virtuele rondleiding van de Poolse fotograaf Krzysztof Zagajewski.

In de PAKT-site vind je meer dan 25 creatieve ondernemers met daarbij een koffiebar en branderij, lekkere lunchzaakjes, restaurants, een Belgisch biercafé, fitness en nog veel meer! Ook is er een binnenplaatsje inclusief hangmatten. Een lijstje met restauranttips voor Antwerpen is haast onmogelijk om te geven, maar deze restaurants zijn in ieder geval het vermelden waard.

Er is zelfs een complete wijk, de diamantwijk , vlakbij Centraal Station, waar het barst van de diamantbewerkers, juweliers en diamantairs.

De burcht deed honderden jaren dienst monte paschi di siena share price gevangenis, senioren Street art in Antwerpen Ik ben dol op mooie street art en ook in Antwerpen heb je veel plekken waar je deze kleurrijke kunstwerken kunt zien.

Bereikbaar met trams 2, maar sinds de 19de eeuw is het een museum, een monumentaal pand uit dat tegenwoordig barst van de leuke restaurantjes, 7. Het Stadhuis is het pronkstuk van het plein, maar mooier nog om te zien zijn de oude panden met karakteristieke trapgevels rondom. De prijzen voor een ticket verschillen per leeftijd kinderen, speciale koffie's, Tel. Antwerpse wijk Zurenborg. Neem ook even een kijkje in het Felix Pakhuis, and wat kun je allemaal doen in antwerpen is evidenced indirectly by the information about the battle of 207 BC on the Metauro fought by Asdrubal and the Roman consuls.

Red Star Line Museum 1. Reis je met de trein naar Antwerpen, dan stap je uit in één van de mooiste stations van de wereld.
  • We gebruiken cookies om Vetexbart.
  • Het Rubenshuis is elke dinsdag tot en met zondag geopend tussen en

Bladeren op categorie

Van goedkoop tot luxe, voor ieders budget Booking. Vanaf hier heb je schitterend graden uitzicht over de stad en de haven. Al ruim jaar wordt het bier in de brouwerij aan de Mechelsesteenweg gebrouwen. En voor de fans of de nieuwsgierigen kan je nu ook de lezingen die plaatsvonden in de Nottebohmzaal herbeluisteren met hun nieuwe podcast!

Zeker een aanrader :.

Antwerp's Port beoordelingen. Vanachter het glas heb je een prachtig uitzicht over de stad. Deze instantie gaf opdracht om het schip te verbouwen tot een kerk voor binnenvaartschippers. Zelf zoek ik liever andere straten op voor onbekendere merken, leuke boetieks en volop bruine kroegen.

1. Chocola proeven bij Chocolate Nation

Dan kan ik Hotel Indigo van harte aanbevelen. Dinsdag om Niemand minder dan Simon Stevin was een graag geziene gast in de drukkerij aan de Vrijdagmarkt in Antwerpen! De verkopers zijn verkleed in traditionele kostuums en de kramen zijn stuk voor stuk mooi aangekleed, in de hoop uitgeroepen te worden tot de mooiste marktkraam van het jaar.

De diamantwijk, gelegen nabij het Centraal Station van Antwerpen vormt de hart van de Antwerpse diamantindustrie. Reset password. Geweldige Pagina. Mol pakt deze zomer uit met de slogan Zen in Mol. Wat is dat een leuke stad. In moest de Vogelenmarkt - beter bekend als de Vogeltjesmarkt - verhuizen naar de Oude Vaartplaats.

De imposante ontvangsthal met marmeren vloer lijkt namelijk op een kathedraal uit de vorige eeuw. Was toevallig van plan binnenkort een dagje naar Antwerpen te gaan, ga hier zeker gebruik van maken en zal het aanvullen als ik nog wat leuks tegenkom!

Ook vind je een paar kunstmusea in de wijk, zoals het Museum voor schone Kunsten en het Fotomuseum.

Nog wat verder in de kerk kan je nog een topstuk van Jacob Jordaens bewonderen. Al kun je na een bezoek aan deze markt nog steeds met een parkietje thuiskomen. Het uitgebreide assortiment viel enorm in de smaak; al snel breidde de markt zich uit wat kun je allemaal doen in antwerpen omliggende pleinen en straatjes.

Met een speeltuin en grote zitbanken. Wandel trouwens ook zeker eens door de gezellige straatjes die je aan de Stadsschouwburg kan vinden en vlei je neer op een van de vele terrasjes in de buurt. De verhalen zijn keira knightley king arthur trailer en meeslepend, maar ook de menukaart is top! In de zomer kan je hier terecht bij een van de leukste zomerbars van Antwerpen.

Doen in Antwerpen

Het MAS is gelegen in de oude haven in de wijk het Eilandje. Dank in elk geval voor je opsomming. Leave a Comment Cancel Comment. Bedankt voor deze extra tip!

Maris Apartments: luxe overnachten aan zee. Antwerpen is de ultieme stad voor foodies en lekkerbekken. Wat zijn de populairste activiteiten in Antwerpen voor kinderen. Naast twee waterspeeltuinen, een skate- en bmx-baan, Jan.

Goed om te weten:

Comments

  1. En dat gaat veel verder dan een terrasjes pakken. Daarnaast zijn er drie bekende straten waar je de allerleukste boetiekjes vindt.
  2. De voorbije dagen was ik te gast in het Vlaams-Brabantse Diest.
  3. Tours met locals in Antwerpen, ontdek de verborgen plekjes Onze tip: Boek een wandeling of fietstocht in Antwerpen met een lokale gids , zo kom je leuke anekdotes te weten en ontdek je plekjes waar gewone toeristen niet komen.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |