Wat kost videoland bij ziggo

Datum van publicatie: 09.12.2020

Datum voor extra episodes The Walking Dead! Maar er zijn veel meer streamingdiensten beschikbaar dan je denkt!

Wat verandert er per april ?

Beste Emmy Kempers, Helaas is dat niet mogelijk. Dit heb je nodig voor Videoland. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal Netflix is al lang niet meer de enige streamingdienst in Nederland. In het aanbod van Videoland worden standaard geen titels vertoond uit het erotiekaanbod.

Het Videoland-abonnement kost normaal 8,99 euro per maand. Wat verandert er per april ! Het is mogelijk om via KPN een Videoland abonnement af te sluiten.

Als resultaat van de wereldwijde overeenkomst die Liberty Global in september sloot, brengt Ziggo per direct Netflix via een app op de Horizon Mediaboxen. Of start de app via  Menu ,  Mijn Media ,  Apps?

Kijk op de  website van Videoland  voor meer informatie.
  • Kom je er niet uit?
  • Zit daar genoeg interessants tussen om een maandabonnement te nemen?

Laptop of PC Krijg je een foutmelding te zien of lukt het niet om video's te starten? Zap even naar een ander kanaal en ga vervolgens weer terug naar kanaal De 10 beste series nu op Netflix november Alles over.

Smartphone of Tablet Werkt de app niet goed?

Peter Koelewijn. Videoland breidt aanbod films en series uit Reacties 0 reactie s! Moederbedrijf Liberty Global van Ziggo sloot recent een wereldwijde overeenkomst met Netflix die dit mogelijk maakt.

Gerard Joling komt voor zichzelf op na rel rondom vakantie Curaao. Dat kan echt overal.

Hoe kom ik bij het erotiekaanbod van Videoland? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? U bent hier Home. Selecteer  Videoland.

Social links Facebook Instagram Twitter Youtube! Abonneer n met korting Word abonnee. Netflix is voor Ziggo weliswaar een concurrent, maar juist met het beschikbaar stellen van diensten van derden probeert Ziggo de kabelabonnee te behouden en Horizon interessanter te maken. Samantha de Jong dolblij: 'Mijn gezin is nu compleet.

Dat kan echt overal.

Veelgestelde vragen

Druk op de  terug-knop  van de afstandbediening. Wie nog geen abonnement heeft op Netflix kan dit nu ook regelen via de app zelf. Voor het erotiekgedeelte klik je bij  films  op  filters , dan op  genre  en dan kies je  Erotiek. Je kijkt Videoland gewoon op je Mediabox XL.

Neem dan contact met ons op. Kijkers gaan los op nieuwste Kopen Zonder Kijken. Bedankt voor uw reactie. Wat verandert er per april.

Je kunt Videoland kijken via je interactieve TV-ontvanger. Zit je bij een andere provider.

Meer over dit onderwerp

Kijk op de  website van Videoland  voor meer informatie. Heb je een iPad of iPhone? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld?

Hoe is het nu met Sterretje van Oh Oh Cherso. Videoland op een laptop of pc. Om titels uit het erotiekaanbod te kijken doet de beheerder van het Videoland account het volgende:.

Goed om te weten:

Comments

  1. De 10 beste series nu op Netflix november Het is vaak wel mogelijk om het pakket bij Ziggo na een maand op te zeggen en vervolgens te kiezen voor een 'apart' Videoland abonnement.
  2. Humphrey
    Jump to navigation. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |