Wat gaat er gebeuren in gtst

Datum van publicatie: 02.01.2021

JoJo vindt het spannend om te…. Billy probeert Shanti over te halen om Louise…. Dinsdag 8 december Linda wil dat Anton vertrekt.

Julian, Ilyas en Marwan komen op voor Demi. Lees snel verder! In het ziekenhuis krijgt Amir een hartstilstand en wordt met man en macht geholpen om hem maar in leven te kunnen houden.

Maandag 31 augustus is het eindelijk zover: de start van het 31e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden! Maandag 16 november Daan doet een verleidingspoging. Op de middelbare school was ik voor het eerst verliefd op een meisje.

Wat tegelijkertijd ook te zien is is dat Ludo worstelt met een schuldgevoel. Judith heeft woningnood en hoopt bij Linda terecht te kunnen. Richard probeert Billy over te halen om samen te werken. Maandag 9 november Shanti gaat op zoek naar de perfecte trouwjurk. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy.

De TV van gisteren: Ruim half miljoen kijkers voor Corrie en haar mannen

Janine komt hem tegen in CS, en hij zegt dat hij voor zaken weg was. Wat tegelijkertijd ook te zien is is dat Ludo worstelt met een schuldgevoel.

Tiffy zet alles op alles om haar scriptie alsnog op tijd in te leveren. Een vrouw van de bestuurder van de auto is gewond geraakt en de man wil dat hij als eerste zijn vrouw helpt. Word abonnee.

  • Julian, Ilyas en Marwan komen op voor Demi.
  • Bing moet met Daan samenwerken om…. Sam kampt met ernstige slaapproblemen en Linda probeert haar te helpen.

Amir en Sjors zijn precies 3 maanden getrouwd en dat willen ze gaan vieren. Gaan Ludo en Billy echt trouwen! Dinsdag 8 december Linda wil dat Anton vertrekt. De begrafenis van het nog onbekende slachtoffer vindt plaats en iedereen komt afscheid nemen, behalve Laura.

Linda wordt op creatieve wijze geholpen door Janine.

Flashback visioen

Maandag 19 oktober Nina schrikt als Bing zijn mond voorbij praat. Richard probeert Billy over te halen om samen te werken.

Meld je aan voor de Daily Update! JoJo vindt het spannend om te….

En wat er met de anderen gebeurt. Anton en Linda krijgen ruzie door Judiths toedoen. Nina stuit op Janines onbegrip. Bing kan alleen maar aan Nina denken. JoJo durft haar verdriet niet met Ilyas te delen. Maar als Janine en Linda in De Rozenboom een wellness dagje hebben, voltrekt zich in de tuin van het hotel een heel ander tafereel: Ludo en Billy staan op het punt om te trouwen.

Komende week in GTST: Beschonken brokkenpiloten en het overhaaste overlijdensbericht

Roddels De weken daarna — dus in de afleveringen van 11 tot en met 15 september — is er nog meer lief en leed in Meerdijk. Daan durft Nina niet op de hoogte te brengen van slecht nieuws. Janine speelt met haar leven.

Anton en Linda krijgen ruzie door Judiths toedoen. Amelie voelt zich schuldig, dat op 14 september 2012 werd uitgebracht. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy! JoJo durft haar verdriet niet met Ilyas te delen. Dinsdag 10 november Judith raakt verstrikt in haar eigen leugens. Tiffy zet alles op alles om haar scriptie alsnog op tijd in te leveren. Bing probeert uit alle macht positief te blijven.

Laura en Robert

Richard beseft dat Janine hem te slim af is geweest. Judith probeert Anton en Linda emotioneel te manipuleren. Toch was het niet de eerste keer dat ik gevoelens had voor een vrouw.

Richards naam wordt door het slijk gehaald. Facebook Twitter Instagram Youtube Dailymotion. JoJo durft haar verdriet niet met Ilyas te delen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Demi maakt een fake profiel aan: wat is zij van plan?
  2. De eerste spoiler van het nieuwe seizoen! Bron: Cosmopolitan.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |