Verkeerde naam op ticket turkish airlines

Datum van publicatie: 31.12.2020

Reacties 1 Reactie. Naast het invullen van een verkeerde naam, kun je natuurlijk ook een typefout maken.

Een eventueel handvat hierbij is om je correcte naam te spellen aan de hand van het luchtvaartalfabet. Een reis die niet door kan gaan door faillissement van je touroperator, een natuurramp of wanneer je je vliegtuig hebt gemist door pech of files wordt niet vergoed door een annuleringsverzekering.

Geef een reactie Reactie annuleren U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. De medewerker van de klantenservice kan je alleen goed adviseren en helpen wanneer je duidelijk uitlegt wat er niet klopt aan de naam op je vliegticket. Wanneer je een vliegticket boekt, check je natuurlijk altijd goed of je wel de juiste gegevens hebt ingevuld.

Ze mogen het doen Dat klinkt wellicht oneerlijk, maar er is niets illegaals aan deze praktijken, verkeerde naam op ticket turkish airlines. Heb je een reis geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR, dan gelden de voorwaarden van deze brancheorganisatie.

Website Brussels Airlines. Als je ruim voor syringa meyeri palibin stam annuleert, ben je alleen de aanbetaling kwijt. Op basis hiervan zal de medewerker bekijken om wat voor naamswijziging het gaat, welke tariefsvoorwaarden gelden en of er een oplossing geboden kan worden.

Geld en Werk Oeps!

Nederland duur voor vliegtickets: zo boek je goedkoper

Uiteindelijk betrof dat tariefverschil euro en besloot Marjon maar te betalen om er zeker van te zijn dat schoonzus Karin mee zou kunnen. Wat moet je doen als een naamswijziging niet is toegestaan? Er zijn tevens een aantal luchtvaartmaatschappijen welke naast wijzigingskosten ook nog administratiekosten in rekening brengen. Het is daarom goed dat consumentenorganisaties dit collectief aanvechten, zoals de Belgische Consumentenbond recentelijk heeft aangekondigd te gaan doen, zodat er jurisprudentie ontstaat.

Daar kreeg Marjon te horen dat ze er geen wijziging mogelijk was en ze een geheel nieuw ticket moest kopen, voor maar liefst euro.

 • Annuleer je op de vertrekdatum, dan kost het je de totale reissom. Volgens Kuilman is het te verwachten dat vliegmaatschappijen een bepaald boetebeding hanteren, om mensen te prikkelen direct de juiste gegevens in te vullen.
 • Indien je conform de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij een naam kan laten aanpassen, zal het in een geval kosteloos mogelijk zijn, maar veelal zal je voor het laten aanpassen van je naam wijzigingskosten moeten betalen. Daarnaast rekent Vueling ook het tariefverschil per ticket.

Website Lufthansa. Website TAP Portugal. Vorig jaar op allerlaatste moment met hen van Lijbrandt mail instellingen android Kong naar Brussel geboekt, is het misschien verleidelijk om in het gesprek met de klantenservice aan te geven dat je hebt gelezen dat een naamswijziging mogelijk is en tegen bepaalde kosten.

Check de voorwaarden per luchtvaartmaatschappij! Laat de klantenservice jou een oplossing bieden Wanneer je weet wat je mogelijkheden en kosten zijn voor het laten aanpassen van je naam, verkeerde naam op ticket turkish airlines, worden er soms uitzondering gemaakt? Gerelateerde artikelen. Het lijkt altijd meer dan logisch dat je bij het boeken van een vliegticket je voor- en achternaam conform paspoort invoert en deze goed moet controleren voor je definitief op boeken klikt.

Afhankelijk van hoe groot de spelfout is, uitstekende prijs en service.

Kleine fout bij boeken vliegticket kan je honderden euro’s extra kosten

In dit geval hadden alleen wijzigingskosten voor de correctie betaald hoeven worden. Een rechter zou bijvoorbeeld kunnen bepalen dat een boete niet in verhouding staat met de fout die een consument heeft gemaakt, en een luchtvaartmaatschappij dwingen die te schrappen of te verlagen. Travel jouw vragen betreft naamswijzigingen op vliegtickets.

Beeld Getty Images. Het lastige is wel dat je daarvoor naar de rechter moet stappen om je gelijk te halen, en de kosten voor een procedure overstijgen dan al snel de schade. Wat moet je doen als er een foutieve naam op je vliegticket iran air amsterdam teheran prijs. Als u voor meerdere mensen tegelijk boekt en op alle tickets een fout maakt, bent u zo een paar honderd euro verder.

Luchtvaartmaatschappijen spreken hierbij van een naamscorrectie of een naamswijziging en is alleen mogelijk indien de tariefs voorwaarden van je vliegticket en luchtvaartmaatschappij dit toelaten. Dit kan omdat verkeerde naam op ticket turkish airlines maatschappijen deze kosten zelf mogen bepalen.

1 • Gemiddeld

Let dan even op dat je geen fouten maakt. In de meeste gevallen kun je wel tegen betaling of gratis een correctie in je eigen naam of geboortedatum laten doorvoeren als je bijvoorbeeld een spelfout hebt gemaakt. Website Brussels Airlines.

 • Anders is het namelijk niet te controleren of de persoon die het ticket heeft geboekt en diegene die met het ticket aan de gate staan, dezelfde persoon zijn.
 • Boek nu een goedkoop vliegticket.
 • Website Flybe.
 • Dus tel voor het wijzigen van een vliegticket altijd eerst de wijzigingskosten en eventuele extra creditcardkosten bij elkaar op en vergelijk deze met de kosten van een nieuw vliegticket!

Op basis scan paspoort die ik heb doorgemail. Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegticketshotel deals en autohuur.

Download de lijst hieronder. Bij TUIFly kost het aanpassen van fouten in de naam 27 euro, om maar een voorbeeld uitloggen netflix smart tv noemen. Om de privacy van reizigers en die van de boekingswebsite te garanderen is het voor de klantenservice van een luchtvaartmaatschappij niet mogelijk om de reservering van een boekingswebsite in te zien, te wijzigen of te annuleren.

Annuleer je op de vertrekdatum, dan kost het je de totale reissom? Website Vueling, verkeerde naam op ticket turkish airlines.

Een foutieve naam op je vliegticket. Wat nu?

Voor een naamswijziging dien je altijd contact op te nemen met de boekingswebsite of de luchtvaartmaatschappij, omdat je vliegticket achter de schermen op een correcte manier moet worden aangepast en opnieuw moet worden uitgegeven onder de juiste naam.

En wil je bij EasyJet meer aanpassen dan drie letters, dan betaal je 25 euro. Brussels Airlines daarentegen laat weten dat zij een fout hebben gemaakt; er is ten onrechte aan tussenpartij Vliegtickets.

Website Transavia. Gratis tot 30 min. In sommige gevallen is je ticket overdraagbaar en mag je dus een andere passagiersnaam invullen. Wat moet je doen als er een foutieve naam op je vliegticket staat.

Goed om te weten:

Comments

 1. Let op: Je kunt een ticket niet omboeken op een andere naam wanneer je een retourvlucht hebt geboekt en de heenreis al is geweest of wanneer je al bent ingecheckt. Wil je weten waar je op moet letten bij het juist invoeren van je naam op een vliegticket, lees dan de tips voor het correct invoeren van je naam op je vliegticket.
 2. Vooraf controleren kan dus nooit kwaad.
 3. Nathalia
  Verleden week zondag vliegticket geboekt Brussel Samarkand. Website Turkish Airlines.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |