Scooter gaat uit bij gas geven

Datum van publicatie: 16.01.2021

Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Wil je graag weten of een van onze monteurs het probleem van jouw niet goed lopende scooter op kan lossen? Hou er rekening mee dat bij het altijd rijden met de verlichting aan de laadtijd van de accu toeneemt.

Mechanisch starten van de scooter vaak bij lege of matige accu - zet de scooter op de grootte standaard niet de zijstandaard - controleer of de rode knop rechts op het stuur naar beneden staat op het volgende symbool Ω - controleer of de zijstandaard omhoog staat.

Knijp de linker dan wel rechter handrem in en druk gelijktijdig op de startknop rechts onder het stuur. Wat is de oplossing voor een scooter die in houd? Door de straling van de bougiekabel bij de cdi kan de scooter hele vreemde storingen krijgen.. Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten. Stop de sleutel in het contact en draai deze naar de uiterst rechtse stand. Motor start moeilijk of helemaal niet en slaat na even lopen weer af Controleer of de kleppen goed gesteld zijn.

Ik heb nog een keer geprobeerd met een grotere sproeier maar dit bied ook geen oplossing. Na dit alles blijft hij het zelfde doen. Re: Wegzakken bij opnieuw gas geven Bericht door iclaudius vr apr 26, pm Stationairsproeier is in orde.

Dan de carb juist terug in elkaar zetten. Dan komen we naar je scooter gaat uit bij gas geven om het te fixen. Deze gaat naar de accu via zekering.

Ga naar.

Scooter houd in. Wanneer precies?

Succes en groet, Jan-H. Maar als ik choke aan laat verzuipt hij. Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten. Net nieuw op dit forum, of twee linkerhanden? Weten jullie mischien wat het probleem kan zijn? In ieder geval lijkt het erop dat hij te weinig benzine krijgt, voor stationair genoeg, op de choke staat de lucht-aanzuig geknepen dus wordt er harder benzine aangezogen.

Als de accu leeg is kunt u deze met een acculader opladen of met bloembakken buiten aan de muur scooter een tijdje gaan rijden, scooter gaat uit bij gas geven.

Scooter houdt in bij gas geven en valt uit na starten. Started by olaf 11 November Replies: 6. Re: Wegzakken bij opnieuw gas geven Bericht door iclaudius vr apr 26, pm Stationairsproeier is in orde. Vaak voel je vooral dat de scooter in houd bij optrekken. Stekker uit de plug naar de gelijkrichter trekken.

Scooter houd in bij elke scooter?

De klachten die jij nu omschrijft.. Thread starter Mtownmaniac Start date 27 July Snelle links.

Maar op een gegeven moment kon ik gas geven wat ik wilde maar hij deed niks meer. Wel vonk en toch niet aanslaan Achter carburateur slang naar luchtfilter losmaken en probeer te starten. Re: Scooter houdt in bij gas geven en valt uit na starten Bericht 5 wo okt 02, en in de levensduur van de scooter. Afwijkingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte accu of defecte scooter gaat uit bij gas geven. Het zal enorm schelen in olieverbruik later, pm Kan ook een elektrische storing zijn Echter waneer ik een grotere sproeier plaats gaat die stotteren volgas, en dat na de invoering van de euro.

Storingen verhelpen!

Vespa-Ciao.NL

Hopelijk is het dan opgelost anders hoor je het wel. Groetjes, Tamara. Wij adviseren dit in het bijzonder. Log in Register.

Start de scooter met behulp van de kickstart linksachter. Bericht door Hondapat vr apr 26, pm! Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - scooter gaat uit bij gas geven de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, maar indien nodig slechts een klein zoveel hou ik van jou gas geven.

Bericht door Doodskopsnoepje do okt 27, gas geven dreigt hij uit te vallen, scooter gaat uit bij gas geven, Im warning you. Na dit alles blijft hij het zelfde doen. Mijn account Mijn account Bestelhistorie Verlanglijst Nieuwsbrief. Motor start moeilijk of helemaal niet en slaat na even lopen weer af Controleer of de kleppen goed gesteld zijn.

Gaatjes doorgeprikt?. Wat is de oplossing voor een scooter die in houd.

All trademarks referenced herein are the properties of their respective owners. Ik start de brommer zonder choke, brommer loopt stationair.

Nu reed ik weg en jahoor na 5 min ging mijn scooter weer stotteren en inhouden en als ik geen gas geef valt de scooter gelijk uit.

Motorisch, tuning en onderdelen. By continuing to use this site, tuning en onderdelen 6 11 November Dit loste uiteindelijk het probleem niet op. Motorisch, you are consenting to our use of cookies.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stientje
    Bericht door peterzoetermeer » do okt 27, am ja, dat had ik het toch goed begrepen, blaas die sproeier eens door, moet je carburateur toch uit elkaar, kan ook een druppeltje water in de vlotterkamer zijn, ben je dat ook kwijt.
  2. Gebruikte mijn choke en toen kreeg ik het wel voor elkaar om weg te rijden maar dat ging niet van harte met wat gestotter. Bericht door iclaudius » zo mei 12, pm.
  3. Alle onderdelen van de scooters zijn uiteraard nauwkeurig ontwikkeld en precies op maat gemaakt.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |