Samsung led tv gaat vanzelf uit

Datum van publicatie: 04.12.2020

Praat mee! De TV heb ik in de morgen aangezet om te testen.

Ik zal even kijken of ik de originele software online kan vinden. Hopelijk niet. Kom met goeie concrete tips, altijd welkom, maar niet met veronderstellingen Hoi Tim,   Ik moet de TV even van de vliering halen, zodra ik dat heb gedaan meld ik me weer op dit forum. Ik heb op de pagina gezien dat er meerdere mensen zijn met pixelproblemen maar dat is niet zo'n groot probleem in mijn geval.

In was er ook iets mis met het internet. Zie de sticker op de achterzijde van de tv. Extra opties Gekoppelde producten. Wanneer men gebruik wilde maken van de appsetc viel de televisie ook uit en ging sardientjes in blik gezond automatisch aan. In antwoord op JoeriS. Enter your username or e-mail address.

Dit kan via de tv zelf of via een usb stick. Zijn er mensen met ervaring? Houd me even op de hoogte..
 • Maar een bekende van ons heeft ook een Philips televisie aangeschaft in en maakt nog steeds gebruik van dezelfde televisie.
 • Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Praat mee!

Groet, Dick I don't know everything. Welke een vonkje overspringt is het probleem en dat was de printplaat waar de voeding op vast zat, 1 van de solderingen zat los. Gebruikersnaam of e-mail. In antwoord op Nouzha. Ik heb nl.

 • In antwoord op Rohit. De inkoopprijzen van televisies zijn in bv.
 • Ik had het probleem met de serie. Hallo,   Ik ben benieuwd of jullie al een oplossing voor dit probleem gevonden hebben.

Lot Big Cheese. Zag toen filmpje op YouTube waarbij je de schroefjes van het powersupplu printplaat moest aandraaien. Dus het verbaast mij niks dat de niet meer bestaan. Duitsland en Itali lager dan in Nederland. Die er al een paar keer uit gehaald en goed in gedaan.

Maak hier je gratis

Ceeshed First Poster. Praat mee! Dit is een gemodificeerd buitenlands model.

Echter wanneer ik op dat moment op een knop druk op de samsung afstandsbediening de televisie weer in de loop terecht komt. Just trying to help. Meestal na drie keer blijft de tv aan. Tim Moderator, samsung led tv gaat vanzelf uit. Hopelijk vind je dat geen probleem.

De TV lijkt nu telkens kort op te starten en vervolgens meteen weer uit te vallen.

Ieder soort programma. Dat lijkt zo wel te werken, MAAR Beste Hans, Dank je wel. Meestal na drie keer blijft de tv aan.

 • Ik hoor het graag!
 • Als ik het goed begrijp, valt de televisie nog steeds vanzelf uit.
 • Sommige verkopers vanuit 'grijze import' afkomstige televisies veranderen de software om de tv voor Nederland geschikt te maken.
 • Hopelijk vind je dat geen probleem.

De TV lijkt nu telkens kort op te starten en vervolgens meteen weer uit te vallen. Dat is niet het geval! Op dit moment heb ik er een andere TV op oude LG. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen, samsung led tv gaat vanzelf uit.

Dit alles gaat gepaart met een rare tik. Ik zal dan mijn bevindingen op dit draadje doorgeven! Wat ik mij dus af vraag is of de problemen die Faisal95 met zijn tv heeft dus niet software matig zijn aangezien ik het wel heel erg toevalig vind dat het nu weer om een buitenlands model gaat.

Gebruikersnaam of e-mail. Zo kunnen we elkaar sneller helpen! Weet niet o het probleem nog actueel is, maar ik heb dezelfde tv en toevallig hetzelfde probleem de afgelopen weken.

Meer dan vermoedelijk hebt U de juiste instelling aangereikt welke mijn vraag beantwoordt!

In antwoord op JetM. Alvast bedank Nouzha. Maak hier je gratis forumaccount aan. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Uiteraard is dat geen probleem, Cees! Echter wanneer ik op dat moment op een knop druk op de samsung afstandsbediening de televisie weer in de loop terecht komt.
 2. In antwoord op Ceeshed. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten.
 3. Heel vriendelijk dank Lot.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |