Samsung laptop microfoon werkt niet

Datum van publicatie: 12.12.2020

Desktop applicaties niet altijd de standaard microfoon die u selecteert in de Windows sound instellingen. Alles daarna is bagger.

Gebruiker Aantal likes. Webcaminstellingen - Pas de helderheid, het contrast en andere instellingen van je webcam aan. Doe dit voor zowel de uitvoerapparaten als de invoerapparaten en kijk of het vakje uitschakelen niet is aangevinkt. Hi Jonathanw, dat is niet de bedoeling. Zorg ervoor dat bij Invoer de microfoon is geselecteerd onder Uw invoerapparaat kiezen en selecteer vervolgens Apparaateigenschappen. Als u uw microfoon met audio-input hier, maar je kan het niet krijgen om te werken in een bepaalde toepassing, u kan nodig zijn om programma-instellingen en kies de juiste microfoon input apparaat.

Kijk zowel de kabel, de oordopjes, de poortjes, als de volumeknoppen van zowel de iPhone als de headset zelf na.

Ik ben bezig met een Windows Vista laptop, als je net van plan op met behulp van een input-apparaat instellen als uw standaard en standaard communicatie-apparatuur, in paragraaf 2. Dit kunt u verschillende standaard microfoon ingangen voor verschillende soorten toepassingen-maar, maat 140 cm hoog en samsung laptop microfoon werkt niet 80 cm breed.

Contact opnemen Het ondersteuningsteam helpt je graag. Overweeg om terug te gaan. Zoek in plaats daarvan naar. Mogelijk ook relevant: oplossingen als windows 10 niet opstart.

Misschien kun je beter gaan sparen en de Aldi bezoeken voor een Medion laptop als ze ze in de aanbieding hebben, voordat je totaal knettergek wordt. Stap 4: Neem contact op met iPhone support voor verdere hulp en breng je iPhone binnen als er sprake is van schade.
  • Alleen nieuwe-stijl apps uit de Store verschijnen hier.
  • Uw PC kan meerdere verschillende microfoon ingangen. Als de microfoon werkt op een andere PC, maar niet op je PC, is het mogelijk er een probleem met uw PC-audio-aansluiting.

Gerelateerde artikelen

Er zijn dan een aantal dingen die je kunt doen;. Werkt het nog niet? Als dit je probleem is, dan heb je een geluk bij een ongeluk, want dit is een vaak voorkomend probleem dat makkelijk te verhelpen is! Controleer bij Invoer of de microfoon is geselecteerd bij Uw invoerapparaat kiezen. Je klikt op eigenschappen zie je tweede afbeelding.

Als de microfoon gebruikmaakt samsung laptop microfoon werkt niet een USB-poort, is er mogelijk een probleem met de hardware. Ga dan naar stap 2. Neem contact op met de microfoon en controleer de microfoon om te controleren of Windows u hoort. Als de USB-poorten of de andere nodige poorten voor je headset van je laptop beschadigd zijn, dan kan je je laptop het best laten vermaken!

Ook dit kan de oorzaak zijn dat je headset niet werkt, samsung laptop microfoon werkt niet. Als uw microfoon nog steeds niet werkt, probeert u de microfoon aan te sluiten op een andere USB-poort van de computer.

Weet jij het antwoord?

Ik heb een ingebouwde Mic in deze laptop zitten. Hij staat al als default ingesteld. Maar ik heb nog een xp en 7 thuis liggen, die mag ik erop zetten, misschien is dat nog een optie.

Overweeg om terug te gaan. Dat is ook nodig, om je computer optimaal te laten werken. Mogelijk ook relevant: oplossingen als windows 10 niet opstart. Maar soms zijn ze gewoon hetzelfde saaie kleur. Wat doe ik niet goed hier! Ik heb een ingebouwde Mic in deze laptop zitten, samsung laptop microfoon werkt niet.

Anderen kunnen me niet horen

Voor meer informatie kan je het best terecht op de website van de verkoper of fabrikant! Heb je meerdere gelijkaardige poorten? Als uw microfoon niet werkt, het volume te laag is, of als u andere problemen met microfoongeluid hebt, volg dan de stappen in dit document voor probleemoplossing voor het apparaat.

Stap 1: Zorg er eerst voor dat je zeker bent dat het probleem niet bij je headset ligt test de headset op andere apparaten. Daarnaast is een headset handig bij het telefoneren, en het spelen van multiplayer games. Dan kan volgend stappenplan je misschien helpen om je problemen op te lossen.

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP vliegende mieren in huis bestrijden of printer op.

Heel goed. Sessie is verlopen, samsung laptop microfoon werkt niet. Tim Moderator.

Controleer De Windows-10 Microfoon Opties

Maar ja de eigenaar van de laptop heeft helaas geen geldboom. Stap 4: Het hulpmiddel voor het oplossen van problemen gebruiken De probleemoplosser zoekt en vindt veel computerproblemen automatisch. Bezig met laden.

Hoe kunnen we het nog beter doen. In dat geval kan je de nieuwste updates beter ongedaan maken. Als de microfoon een volumeknop heeft, controleert u of dat deze op de middelste stand is gezet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gelukkig bestaat er garantie, die ervoor zorgt dat je zonder veel kosten meteen terug een nieuwe headset kunt bekomen.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |