Restaurant de oude school

Datum van publicatie: 18.12.2020

Niets dan lof. Nou dat was me een belevenis jonge wat was dat goed en lekker.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Brigitte punten. Het personeel is overigens super vriendelijk en gezellig Goed eten met al de soorten groenten en aardappelen, ambiance, leuke muziek op de achtergrond helemaal goed.

Datum van bezoek: september Uitstekend 9. Eindelijk weer eens geweest en het was weer uitstekend.

Beoordeeld op 9 augustus via mobiele applicatie Cadeaubon. We komen zeker snel weer terug, bedankt. Gamba's in piri-piri saus lekker. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Datum van bezoek: augustus Niets dan lof. Beoordelingen filteren.

Ook simpele pickwick thee, standaard smaken.

Het dessert bij deze 3-gangen lunch betreft een dessert van de chef! Jammer de gever van de cadeaubon had gedacht dat het een verrassend cadeau zou zijn. Andere klanten kochten ook. Is dit een Frans restaurant? Is dit restaurant geschikt voor brunch? Schrijf een beoordeling. Bosland Wilnis.

Bekijk de deal. Wachtwoord vergeten. Jammer dat ben ik hier niet gewend. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. We werden de hele avond bediend door een uiterst correcte- en vriendelijke dame, waarvoor alsnog onze hartelijke dank. Hoe was jouw ervaring.

Werknemers

Alle restaurants in Ter Aar weergeven. Er was nog meer mis, maar laat ik maar ophouden Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Schwab 41 punten.

Alle talen. Zeker geen aanrader. Community Hoe was jouw ervaring, restaurant de oude school. We plaatsen ook cookies van veilige en betrouwbare partners om voor u interessante aanbiedingen te tonen. Nou dat was me een belevenis jonge wat was dat goed en lekker.

De Diner Cadeau

Heerlijk al die groenten die er weer werden bij geserveerd! Begin je 3-gangen lunch met een huisgemaakte soep naar keuze. Als je op zoek bent naar een trendy tent moet je nog even verder kijken: het zijn namelijk vooral plussers die hier dineren. Matig 0.

  • Restaurant de Oude School Niet-geclaimd.
  • Ook simpele pickwick thee, standaard smaken.
  • Taal Nederlands.
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Geboekt ronde tafel voor 9 personenen bj aankomst waren het 2 ronde tafels! De dame blanche zonder chocolade? Alle restaurants in Warder weergeven.

Lijst wordt bijgewerkt Consumpties nogal prijzig, restaurant de oude school. Cor en Rineke. Datum van bezoek: september Meer beoordelingen bekijken?

Meer informatie

Indrukwekkend groot bord met goed gegaarde ribs. Erg jammer, want wij zijn in het verleden vaak geweest en het was altijd goed verzorgd. Fam vdg. De 'Engelse les' die wij hadden besteld was ver onder de maat.

Datum van bezoek: oktober. Is dit voornamelijk een koffiebar. Mensen, bedankt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |