Parkeren rijksmuseum voor oudheden leiden

Datum van publicatie: 31.12.2020

Topdag gehad. Alles is mooi schoon, ruim en overzichtelijk. Deze moderne garage ligt tegenover de Morspoort, één van de twee stadspoorten die Leiden nog rijk is.

Dit grote parkeerterrein is gelegen aan de achterzijde van de flats aan het Stationsplein. Een ander minpunt is dat er nagenoeg geen parkeerplaatsen bij het museum beschikbaar zijn. Doorgaan naar hoofdinhoud. Bezienswaardigheden Leiden. Ga verder. En op zondag van tot en kost 2 euro per uur. Er zijn ook zitstoeltjes beschikbaar.

Teveel te zien voor een bezoek. Klantenservice Veelgestelde vragen. De ingang van de garage is echter aan de achterkant, aan de Maliebaan kant. Deze is voor kinderen in begrijpbare taal met stemmen van oa de presentatoren van Klokhuis. Vanaf hier bent u zo aan de Stationsweg om bijvoorbeeld naar de Bioscoop Parkeren rijksmuseum voor oudheden leiden te gaan.

Echt de moeite waard om eens te bezoeken!

Vanaf dit grootste parkeerterrein van Leiden plaatsen brengen gratis pendelbusjes u naar het museum.
  • Je leerde er niks over de voorwerpen. Voortaan kunnen bezoekers aan de stad Leiden hun auto ook kwijt in de grote parkeergarage van het LUMC aan de Albinusdreef.
  • Ik ben naar de collectie al jaar van nu geweest en ik vond er helemaal niks aan.

Openingstijden, prijzen en route

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Woensdag Met een ticket betaal je de gewone tarieven! Matig 4. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Gereisd met partner in oktober

  • We adviseren daarom uw auto te parkeren op het dichtbij gelegen  Parkeerterrein Haagweg.
  • Alle talen.

Reserveer je parkeerplek. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Openingstijden, prijzen en route Online reserveren. Deze moderne garage ligt tegenover de Morspoort, n van de twee stadspoorten die Leiden nog rijk is. Huis dieren Het meenemen van huis dieren in het museum is niet toegestaan.

Openingstijden, entreeprijzen, audiotours

Let op: in het centrum van Leiden is rijden of tijdelijk stoppen met een bus niet toegestaan. Rugtassen zijn niet toegestaan. Routebeschrijving per auto Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren. Kinderen tot 5 jaar.

Met een ticket parkeren rijksmuseum voor oudheden leiden je de gewone tarieven. Gereisd met partner in oktober Nuttige review 0. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Het gebruik van selfiesticks is niet toegestaan. Plan uw ov-reis via  Nieuwsbrief Altijd op de hoogte. Vanaf dit grootste parkeerterrein van Leiden plaatsen brengen gratis pendelbusjes u naar het museum.

Zie hieronder voor meer informatie

Van oudsher een schitterend museum met veel beeldhouwwerken, en mummies uit het oude Egypte, maar eveneens uit andere decennia. Maandag Heel goed Gereisd met partner in oktober

Playa del Ingls. Parkeren rijksmuseum voor oudheden leiden hebben veel wisselende collecties, dit maakt elk bezoek uniek en anders dan vorige! Rugtassen zijn niet toegestaan.

Topstukken-audiotour Ontdek met de gratis spinazie al la creme iglo de 24 mooiste topstukken uit onze collectie: van Egyptische tempel tot Romeins keizerbeeld. Voortaan kunnen bezoekers aan de stad Leiden hun auto ook kwijt in de grote parkeergarage van het LUMC aan de Albinusdreef!

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. De officile bezoekvoorwaarden van het Rijksmuseum van Oudheden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Jij bent dus de baas over de parkeertijd.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Costa Adeje. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden. Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel.

Marinissen Parkeerterrein Morssingel Dit grote parkeerterrein is gelegen aan de achterzijde van de flats aan het Stationsplein. Jij bent dus de baas over de parkeertijd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Openingstijden Vooraf reserveren is verplicht.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |