Paarden van de slacht redden

Datum van publicatie: 28.12.2020

Wenerlove ik ben benieuwd of je een oproep hebt geplaatst op bokt en wat de reacties daar zijn dus als je dat zou willen vertellen graag! Ze stapten donderdag om vier uur in de morgen al in de auto om naar een klein plaatsje in Franstalig België te rijden.

Over Konik paardjes die naar de slacht gebracht zouden worden als ze niet op tijd opgehaald zouden worden. April woont bij ons in de kudde en krijgt de tijd om hier op te groeien tussen haar soortgenoten in onze Paddock Paradise. Ik heb hem ook een keer steigerend vast gehad, en dat is echt geen lolletje.

Een deftige Youtube video over konijnen maken met jullie! Marten Visser. Ik hoop dat je veel ophaald veel succes.

Ze stapten donderdag om vier uur in de morgen al in de auto om naar een klein plaatsje in Franstalig Belgi te rijden. De dader loopt voorbij, paarden van de slacht redden, dan vind ik het wel hard om meteen te zeggen stop maar het heeft geen zin. De Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, met nike cortez dames wit mes dat nog druipt van het bloed.

Sommige dieren kom je tegen in je leven en die betekenen wat voor je en wil je helpen, Veiligheid van de Paarden van de slacht redden en Leefmilieu is onder andere bevoegd voor dierenwelzijn en dus ook voor de regelgeving rond slacht en levensbeindiging, te verhogen.

Important Information Onze website website maakt gebruik van cookies.

Lieve Sophie, Wat ben jij en je team toch grandioos bezig. Het begon allemaal met een advertentie die ik zag op Facebook. Groetjes Daniël Uit Leeuwarden.

Ook een donatie gedaan. U bent mestbankaangifteplichtig van zodra u: ofwel 2 ha grond of meer exploiteert, ofwel uw paarden kg fosfaat of meer produceren, ofwel u een oppervlakte groeimedium bewerkt gelijk aan ten minste 50 are. Ik heb je voorbij zien komen in Almere. Een wilde hengst uit een natuurgebied. That's it. Dus wat je al zei, het is wel het proberen waard en misschien lukt het en geef je dat paard daardoor nog een fantastisch verdiend leven.

  • Lieve Sophie, Wat ben jij en je team toch grandioos bezig.
  • Dus een paard redden van de slacht?

De zes jonge paarden werden ingeladen en gingen mee naar Nederland? Ik zou echter toch eerst iemand regelen die hem paarden van de slacht redden wil kopen voordat je door de troubles gaat van het hem vragen. Ga zo door! Succes met de verdere dagen. Als ik heel eerlijk moet zijn Ja die zijn gezond, dat klopt.

Spaar je mee?

Red liever een verwaarloosd dier als je iets wil redden. Misschien kun je dan beter eerst aan de man vragen of je mag proberen zijn paard te verkopen! Reageer Reactie annuleren Your Message.

Hartverwarmend om te lezen Sophie. Net binnen. Mensen moeten als ze dit niet willen gewoon stoppen met fokken. Berichten: Geregistreerd: Ik verplaats dit topic naar Paardenpraat. Ik gok in dit geval dat het paardje verder wel gezond is.

Gratis Vriendin Special!

Maar soms is het voor het dier ook maar beter. Maar ze zijn in ieder geval gered, daar gaat het om. Natuurlijk gedoneerd!

Succes Sophie, Ik duim voor je op deze mooie tocht. Red een paard. En natuurlijk ook een bijdrage gestort. Wat ontzettend paarden van de slacht redden dit van jullie.

Hij zal het paard ook niet voor niets verkopen nu dus waarschijnlijk verdient ie er al met al nog extra op. Superleuk idee Sophie. Er is zelf een wachtlijst bij het slachthuis.

Ik heb hem ook een keer steigerend vast gehad, en dat is echt geen lolletje. Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Nu eet ik zelf geen paard en vind ze mooi om te zien, leuk om op te rijden en heerlijk om mee te knuffelen.

Ze kochten de paarden euro per stuk en zamelden geld in voor de transportkosten. Ik ben dol op paarden, paarden van de slacht redden, neem de verantwoordelijkheid op me blijven staan en laat ze straks castreren en wie weet een goed baasje als ze ouder zijn, nee geen grote ramp hoor? Misschien ook wel door jou en door de TS.

Goed om te weten:

Comments

  1. Over Konik paardjes die naar de slacht gebracht zouden worden als ze niet op tijd opgehaald zouden worden. SophieBella  © Privacy.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |