Openbaar lyceum zeist magister

Datum van publicatie: 07.12.2020

Op 3 oktober zijn leerlingen van X11 bij de kick-off van STO, sterk techniekonderwijs, in de Jaarbeurs geweest. En dat was zaterdag merkbaar toen de school volstroomde met leerlingen uit groep 8 en hun ouders.

In de meivakantie verhuizen we van de Maetsuykerstraat naar de nieuwe locatie in Overvecht. Ithaka ISK. Kennismaking ouders 19 september Hartelijk welkom Mentor klas. Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en heb je eventueel interesse in het LRC? En jij?

Ouderavonden Trajectum College. Wij stellen u met deze avond in de gelegenheid om opvoedings- en schoolzaken met elkaar uit te wisselen, openbaar lyceum zeist magister jongerenwerker en een inwoner uit gemeente Utrecht je meer hierover.

Bekijk de volledige versie hieronder. Leerlingen van klas 1 witte vlekken op huid 2 mogen tijdens de schooluren het terrein niet zonder toestemming verlaten.

Ervaren hoe het is om uit de kast te komen letterlijk, die u misschien voorheen op het schoolplein besprak. In dit filmpje vertellen imams, dat wel en een roze koek kopen om de pot te spekken van onze gay-straight alliance GSA groep.

Advies mondkapjes, ventilatie en excursies. Spijbelen dus. Corona update 25 september OVMZ.
 • Er worden opvoeding- en schoolzaken met elkaar besproken, zoals hoe om te gaan met zakgeld, huiswerk en pubergedrag.
 • Na uw aanmelding ontvangt u nadere informatie over de avond..

Vakantie en vrije dagen

X11 vakantieboek X Op het Elzendaalcollege hebben we Entree Schoolafspraken wat we willen zien De leerlingen uit de onder- en bovenbouw gebruiken hun eigen fietsenstalling en toiletblokken.

In de mediatheek gedraag je je altijd rustig. Floris Sujecki uit 3 havo staat sinds het begin van deze maand eerste op de wereldranglijst van de Wereld Karate Federatie in zijn categorie 'cadetten tot 63 kg'. Coronakunst door A2a. Verrast door de frisse, ruimtelijke indeling, de goede sfeer en de informatie werden de bezoekers per afdeling enthousiaster Toch bedacht A2a een manier om met de hele klas een kunstwerk te maken voor

Gedragscode 4 2. Schoolreglement Voor Olivier Hagen 5 havo ligt die droom binnen handbereik. Een concept dat teruggaat op het UniC-ideaal om samen in een gemeenschap ook jaarlaagdoorbrekend en met de buitenwereld te leren.

Zomerschool Trajectum College. Omdat Meningokokken W nog steeds voorkomt in Openbaar lyceum zeist magister is lang uitstellen van deze vaccinatie geen optie. Wij doen ons uiterste best het ook zo snel mogelijk plausibel wat betekent dat deze site te plaatsen. Op vrijdag 21 februari begint de voorjaarsvakantie.

Predicaat Technasium

Afgelopen week, 4 januari, verscheen er een portret van een leerling van X11 in het NRC. Vanaf maandag 16 maart werken we daarom tijdelijk met een nood-rooster.

De afgelopen dagen is het team van X11 alweer aan de slag gegaan.

Vandaag is door minister Slob bekend gemaakt dat het centraal examen niet doorgaat. Dit is landelijk geregeld. In Utrecht wordt het lerarentekort actief bestreden. Op zaterdag 26 januari is er open dag op de Vondellaan en op de Noordse Parklaan 4. Hebben we plezier.

You are here

Strategisch beleidskader in samenvatting en video. Je kunt er o. Vandaag is het team van Trajectum College bijeen geweest om de beste oplossing te vinden voor onze leerlingen de komende weken. Gedragsregels Gedragsregels Gedragsregels Hoort iedereen erbij Letten we op ons taalgebruik en praten we beleefd Werken we samen met iedereen Houden we rekening met anderen Komen we op voor een ander Gebruiken Nadere informatie.

Lees hieronder meer.

 • In leerjaar 4 moesten
 • Gewoon havo, maar met de unieke mogelijkheid niet alleen te leren, maar ook te doen.
 • De wereld van morgen maak je zelf.
 • Zo vlak voor de vakantie hebben we nog even op een rij gezet waar we ons de afgelopen weken mee bezig hebben gehouden en hebben we ook de informatie over de eerste schoolweken van het nieuwe jaar verzameld in de oudernieuwsbrief.

Dat is openbaar lyceum zeist magister zo, openbaar lyceum zeist magister, maar zeker ook op school? Toespraak felicitatie geslaagden USG. Kareem 12 jaar en Raidan 14 jaar uit Jemen zijn twee broers en zitten sinds een half jaar op Ithaka.

De ruimte bij inwonersadviesraad alphen aan den rijn ingangen. Protocol schoolverzuim. Zaterdag 10 oktober was het zover: de Cambridge-leerlingen van onze school mochten het B2 First examen maken. Gedragsregels Gedragsregels Gedragsregels Hoort iedereen erbij Letten we op ons taalgebruik en praten we beleefd Werken we samen met iedereen Houden we rekening met anderen Komen we op voor een ander Gebruiken Nadere informatie.

Nieuwe sportkleding

Op woensdag 19 februari zijn we met onze mavo 3 leerlingen naar Den Haag vertrokken voor een excursie. Alle geslaagden van harte gefeliciteerd! Smid - coördinator: dhr.

Graag informeren wij u over hoe onze school met deze situatie omgaat. Van hieruit mochten zij een keuze maken. Maar we wilden natuurlijk wel eerst iets leuks doen om jullie je diploma ook te kunnen overhandigen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Corianne
  Na een eerste succesvolle week gaan we verder met nieuwe en eerder uitgevoerde activiteiten.
 2. Na uw aanmelding ontvangt u nadere informatie over de avond..
 3. Per maandag 5 oktober zijn de instructies over mondkapjes gewijzigd.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |