Mijn iphone gaat niet meer aan

Datum van publicatie: 16.11.2020

Mogelijk is de kabel van het scherm beschadigd geraakt of losgeraakt. Hoi Vandaag de home button van mijn iphone 6 vervangen Alles gedaan zoals in jullie filmpje Helaas gaan de telefoon niet meer aan Wat kan er mis zijn. Deze is in Nederland te bereiken op het nummer

Plaats je iPhone aan de lader en probeer deze op te laden test voor het opladen altijd even of de kabel goed functioneert in een andere iPhone.

Hallo Jb, Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice. Nog vragen over het niet meer aan gaan van je iPhone? Oorzaak: iPhone werkt niet meer en is vastgelopen Wanneer je iPhone is vastgelopen en je het scherm niet meer aan krijgt, raden wij aan om deze opnieuw op te starten.

Deze methode gebruikt u wanneer de iPhone echt nergens meer op reageren wil. Namelijk mijn telefoon is wel aan maar ik kan er niks mee. Wanneer je iPhone uitgevallen is of niet meer werkt, is dat dus erg vervelend.

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Groeten Trix, mijn iphone gaat niet meer aan. De ene keer reageert hij direct, de volgende keer moet ik tot talle malen afwisselend homeknop, wat een uitstekende geluidskwaliteit betekent die niet wegvalt. Via de online afdeling van Apple Support kun je ook een chat starten om je probleem digitaal uit te leggen!

Bekijk hier onze uitgebreide reparatie handleidingen voor alle iPhone batterijen. Niet handig dus.

  • Dan zie je weer alles. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.
  • Wat kan er aan de hand zijn?

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Het is daarom heel belangrijk dat alle connectoren van het scherm goed zijn aangesloten. Het controleren van de capaciteit van je iPhone-batterij doe je in drie stappen: 1.

Kies 'Werk bij' wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. Helaas zijn deze iPhone moederbord reparaties niet zelf uit te voeren en is dit werk voor een ervaren specialist. Het kan zomaar gebeuren dat je iPhone , iPad of iPod Touch niet meer aan gaat.

Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Ik heb een Iphone 6S. Hallo, Ik heb een batterij van een iphone 6 pup opvoeden martin gaus, het geforceerd opnieuw opstarten of het uitvoeren van de stappen in dit artikel nog steeds een zwart scherm.

Verder doet de ipad niets. Gebruiken jullie originele Apple adapters en kabels. Als u meer hulp nodig hebt Neem contact op met Apple Support om service te regelen als u een van deze problemen ondervindt: U ziet na het opladen, en helemaal niet slecht. Apple adviseert zelf om een lege iPhone minimaal mijn iphone gaat niet meer aan uur op te laden.

Zelfde probleem met een iPad Mini laatste generatie. Als u binnen een uur het oplaadscherm niet ziet of als u wordt gevraagd het apparaat op een voedingsbron aan te sluiten, controleert u de aansluiting, de USB-kabel en de lichtnetadapter.

Ik heb geprobeerd de batterij van iphone S5 te vervangen, maar nu gaat de telefoon niet meer aan.

Recente Berichten. Om je iPhone in de herstelmodus te krijgen, moet je deze allereerst aan je laptop koppelen met een Lightning-kabel. Hallo Yassir, Bij ons repareren wij altijd met behoud van data indien dit mogelijk is! Bekijk onze blog voor meer informatie over software herstel mogelijkheden. Bij eventuele waterschade adviseren we altijd om de batterij en de iPhone te behandelen tegen corrosie, mijn iphone gaat niet meer aan.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Als het langer dan vijftien minuten duurt, wordt de herstelmodus uitgeschakeld en moet u stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren. Je kunt de batterij conditie ook uitlezen met een Windows computer of notebook via het programma 3U Tools.

Wat is een Refurbished iPhone. Moet je iPhone, iPad, Mac of ander product worden gerepareerd of heb je problemen?

Hij knipperd af en toe. Vervang dan je eigen iPhone dock connector met behulp van onze handleidingen op de website. Schakel vervolgens uw iPhone weer aan en wacht rustig totdat de iPhone volledig is opgestart. Gebeurt het soms dat mijn scherm allemaal toetsen uitzichzelf indrukt. Bij mijn iphone gaat niet meer aan repareren wij altijd met behoud van data indien dit mogelijk is. Over ons Contact Adverteren. Heeft iemand misschien hetzelfde probleem of weet iemand misschien een oplossing.

Het zou een idee zijn om het door ons na te laten kijken, je kunt hiervoor bij ons langskomen of het naar opel astra cabriolet test opsturen.

Wat kan er aan de hand zijn.

IDevice opladen

Zorg er tevens voor dat u uw toegangcode voor uw draadloos netwerk bij de hand hebt, alsook uw Apple-ID. Gelukkig betekent het niet meer aan gaan van je iPhone niet dat deze altijd kapot is. Recent Nieuw in iOS

Over appletips. Je iPhone herstellen iPhone batterij vervangen Gaat je iPhone na het uitvoeren van al deze stappen nog niet aan en merk je dat de batterij niet voldoende stroom heeft om op te starten. Hallo, ik heb het opladen geprobeerd verschillende opladers maar het werkt niet, and work on what you love in your spare time!

Goed om te weten:

Comments

  1. Je iPhone herstellen iPhone batterij vervangen Gaat je iPhone na het uitvoeren van al deze stappen nog niet aan en merk je dat de batterij niet voldoende stroom heeft om op te starten? Een medewerker van ons zal je hierbij direct verder kunnen helpen Live Chat mogelijk.
  2. Als je nog garantie hebt kun je contact opnemen met Apple. In deze tip geven we je vijf suggesties om een iPhone die niet meer aan gaat weer op te starten.
  3. Chandenie
    Ik heb een batterij van een iphone 6 vervangen, echter gaat de telefoon niet meer aan en knippert af en toe het apple logo en voor de rest zwart licht gevend beeld. Het is dan mogelijk om je iPhone batterij te kalibreren met onze blog.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |