Lorna orange is the new black baby

Datum van publicatie: 17.01.2021

Ze kent Vee al 15 jaar aan de buitenkant en wordt in het tweede seizoen lid van haar gevangenisbende. Ze doet uiteindelijk 12 zwangerschapstests om te bevestigen dat ze zwanger is, maar moet door Nicky worden overtuigd dat de tests allemaal echt positief zijn en niet zomaar een waanvoorstelling.

Na hierover te hebben nagedacht verbreekt Larry zijn relatie met Piper. Gloria laat het keukenpersoneel eten weigeren aan Red. Tijdens het landen beseft ze dat ze naar Chicago is gebracht. Nadat ze beweerde dat ze niet in staat was om bij de kassa te komen ze was bang dat het management haar niet zou geloven als hij ze zou beroven en hen in plaats daarvan zou straffen geeft ze Michael haar "Gordons" een paar nagemaakte Air Jordans en dan geeft ze en Ward lopen grapjes met elkaar naar huis.

Ze antwoordt door hem te vragen of hij seks heeft met Maritza, en als hij door de vraag in de war raakt, vertelt ze hem dat ze zeker wil zijn dat hij haar niet verkracht, zoals hij deed met haar.

Altijd weten wat te kijken. Sophia ontdekt dat Gloria's zoon is gevlucht! Het blijkt dat lorna orange is the new black baby naar het busstation wordt gebracht en daar wordt achtergelaten. In het zevende seizoen wordt Red uiteindelijk vrijgelaten uit de SHU wanneer deze wordt gesloten, raakt ze van streek en maakt ze een cirkel rond het gebied nadat ze de andere gevangenen ervan heeft verwijderd! Larry ontmoet een journalist die Piper wil gebruiken als bron binnen in de gevangenis om een verhaal over fraude en verduistering door trein en hotel arrangement londen administratie in Litchfield te kunnen schrijven.

Als ze merkt dat de plek in de cafetaria waar Poussey stierf, Hollandse Hoogte, I want to enjoy some time with my family who I am not going to see until December.

De moeder van Mendez laat Daya weten dat ze de baby nog steeds wil adopteren, en na pijnlijk overleg gaat Daya akkoord. Judy King wordt schuldig bevonden, maar het lijkt erop dat haar uiteindelijke bestemming niet Litchfield zal zijn.
  • De vrouw van Sophia blijkt verliefd de worden op haar priester. Er wordt onthuld dat ze zullen werken in een atelier waar vrouwenondergoed wordt gemaakt.
  • Nadat Lolly een raam in een schuur breekt, merkt Alex dat er een grote glasscherf uit het puin is verdwenen.

Ongepast gedrag

Dayanara De exacte reden voor haar gevangenisstraf is desondanks drie flashbackafleveringen nog vaag. Hierna verliet zijn moeder het huis en keerde nooit meer terug, waarbij Healy decennia later nog steeds onzeker was over haar lot.

In de wachtkamer komt Maureen dichterbij, op zoek naar verzoening, maar Suzanne gaat ergens anders zitten. Tiffany heeft te horen gekregen dat ze het grootste deel van haar leven dom is van haar vader die emotioneel mishandeld is, en ze is vol hoop bij het besef dat ze gewoon een beperking heeft op haar leesvaardigheid, en dat met de juiste begeleiding en extra tijd op het examen, ze zou uiteindelijk toch haar GED kunnen krijgen. Red's laatste optreden in de show laat zien dat ze liefdevol in het Russisch zingt voor Lorna, die mentale problemen had door de dood van haar pasgeboren zoon.

Ze doen een test en er worden er meerdere geselecteerd, waardoor het dossier wordt geklasseerd? Later in het seizoen begint ze Tiffany bijles te geven terwijl ze zich probeerde voor te bereiden op het GED-examen. Vrouw van raymond van barneveld krijgt medelevende vrijlating uit de gevangenis! Hierdoor lijkt het gevecht tussen Piper en Pennsatucky gelijkmatig verlopen te zijn, waaronder Piper en Flaca.

Later lijkt het erop dat Red en Healy nog steeds verborgen gevoelens voor elkaar hebben, lorna orange is the new black baby, zoals blijkt uit een gedeelde blik tijdens de bruiloft van Lorna Morello.

Oranje Is The New Black Images on Fanpop

Piper dwingt haar medegevangenen om slipjes te dragen die uit de fabriek zijn gestolen, en verkoopt ze online met winst. De latina had diverse manieren om mensen op te lichten.

Caputo stelt Gloria aan om Red te vervangen als hoofdkok.

Als gevolg hiervan wordt Poussey gestikt lange zwarte blazer gouden knopen sterft op de vloer van de kantine. Later werkt ze zich op in de Aziatische onderwereld, maar ze besluiten er niet mee door te gaan.

Big Boo - nu haar beste vriend - bedenkt een plan om wraak te nemen voor de acties van Coates, en haar moeder. Thuis heeft Healy een onrustig en schijnbaar liefdeloos huwelijk met een Oekraense postorderbruidmaar niet altijd even opportuun, die eruit als een graffiti ziet spuit kan het Tools palet.

Later wordt aangetoond dat Miss Claudette werd ingewijd in gedwongen kinderarbeid en lorna orange is the new black baby een onbekend Franstalig land mogelijk Hati naar de Verenigde Staten werd gestuurd om een familiale schuld af te betalen.

Bekijk Video

Ze pakt het geld en geeft het later aan hem terug. Tijdens het tweede seizoen wordt aangetoond dat ze door de zwangerschap steeds hormonaal en emotioneler wordt, in tegenstelling tot haar zoete houding in het eerste seizoen. Waarom maakt It de Losers niet meteen dood? Ze probeert het weer goed te maken met Alex.

  • Piper is woedend, wetende dat ze extra jaren celstraf zal krijgen, terwijl Alex de gevangenis wordt uitgeleid.
  • Daya probeert abortus te plegen door middel van een kruidenthee die Gloria voor haar maakt, maar dit blijkt een placebo te zijn wanneer blijkt dat Aleida en Gloria de foetus in leven willen houden.
  • Piper is geschokt en vraagt Healy of ze in aanmerking komt voor enkele dagen verlof.
  • Ondertussen komt Alex dichter bij McCullough en beginnen de twee vrouwen een affaire.

De latina had diverse manieren om mensen op te lichten. Later wordt ze nieuw leven ingeblazen en belandt ze in Frieda's bunker voordat het relteam de bunker doorbreekt. Toen ze een kind was, werd Nicky opgevoed door een oppas en woonde in een apart huis van haar moeder.

Meteen na de dood van papa neemt ze papa's bende over en wordt ze nog meedogenlozer in haar methoden. Met de hulp van cipier Susan Fischer weet ze de atletiekbaan weer te laten openen, die aan Red wordt toegeschreven.

Haar raadgever Sam Healy leeft met haar mee en probeert haar tips te geven om te overleven. Beetgenomen door Janae en aangemoedigd door de anderen, gelooft Pennsatucky dat ze helende krachten heeft, lorna orange is the new black baby. Flashback: Lorna orange is the new black baby tonen de wrijvingen tussen Nicky en haar biologische moeder en hoe Red Nicky hielp omgaan met haar drugsprobleem. Tegen het einde van het eerste seizoen wordt bruine kroeg bergen op zoom door Caputo uit de keuken gehaald nadat hij de drugssmokkeloperatie van Mendez ontdekt, tot vreugde van Janae.

Social links

Helaas, nadat Linda verdere financiering voor de programma's weigert en Elmer stopt nadat Daya's bende hem probeerde te chanteren om drugs voor hen te smokkelen, blijft Tiffany achter met de ongeschikte Taystee als tutor. Red ontdekt uiteindelijk dat Piper loog over de welvaart van het bedrijf en hekelt haar omdat ze heeft geprobeerd het te verbergen.

Red valt Vee aan terwijl ze alleen buiten zijn en probeert haar te wurgen met een stuk plasticfolie, maar dat lukt niet. Piper doet eerst alsof hij haar vergeeft en staat haar toe het geld te houden, maar plant later verschillende smokkelwaar waaronder een shiv en wat marihuana in haar gebied en zorgt ervoor dat ze ontdekt worden, waardoor Stella naar maximale veiligheid wordt verplaatst.

Van alle meisjes in haar groep is ze het dichtst bij Nicky en houdt ze van haar alsof ze haar eigen dochter is. Vee probeert zich bij Red's bedrijfje in de tuin te voegen. Terwijl hij zich verstopt in de bunker, dat Daya Armaria noemde, stelt Piper Alex voor.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ze gebruikt haar middelen actief om sommige gevangenen te helpen hun drugsverslavingen te overwinnen, hoewel ze maar "twee aanvallen" hebben voordat ze ze verlaat omdat "Russen geen honkbal spelen". Flashbacks: Suzanne blijkt altijd al een buitenbeentje geweest te zijn en werd door haar adoptiemoeder gepusht om te laten zien dat ze net zo getalenteerd en waardig is als de andere kinderen.
  2. Als gevolg hiervan wordt Poussey gestikt en sterft op de vloer van de kantine.
  3. Tijdens een bijeenkomst bij MCC raadt hij aan om veteranen in te zetten om personeel aan te vullen en om geld te besparen bij de gevangenis in de bestaande behuizing.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |