Lg wasmachine gaat niet aan

Datum van publicatie: 19.01.2021

In ieder geval eerder hoe de wasmachine aan te zetten , zorg ervoor dat het huis geen problemen heeft met elektriciteit, de watertoevoer in werkende staat is en de slang nergens is geknepen. Wij hebben ook een LG wasmachine van 8kg al meer dan 10 jaar. Haal de knik eruit of vervang de slang wanneer deze stuk is.

Er was ook geen vuil in pomp of leidingen, zoals u zou denken. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Hi JGX , hoe staat het er inmiddels voor met de wasmachine? De monteur heeft je niet kunnen zeggen wat er kapot is aan die pomp toch? Hallo Michelle ik denk dat de zekkering van de module doorgebrand is dit is door te meten :de SPANING van machine halen boven zijde verwijderen en zekkering op module even door meten let wel op de module is in siliconen gegoten dat hij wel contact maakt met door meten succes groetjes wws.

Test of het wasprogramma het nu wel doet? Voor- en nadelen, het prijsniveau. The website is in Dutch. Hoi, the guest list included.php Luis Surez. Direct een vakman inschakelen. We wassen gemiddeld 1,5 keer per week.

LG wasmachines. Aan de rechterkant gaat een opening open tussen de voorwand van de behuizing van de LG-machine en de rand van de trommel, verwijder de UBL voorzichtig erdoorheen.

LG storing IE

Wasmachines beoordelen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is alles, de deur zou deze keer kunnen worden geopend, maar het feit is dat de volgende keer de storing opnieuw verschijnt.

Categorie├źn Wasmachine reparatie storingen. Als de lengte van de slangen het toelaat, duwen we de sluitring naar ons toe om toegang te krijgen tot de bovenklep. Op de een of andere manier moet de deur vroeg of laat ontgrendelen als de UBL correct werkt. Groet J.

  • Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren.
  • We zullen de draden nog niet verwijderen. Misschien is de motor nog niet doorgebrand maar zit er iets van metaal of zo de boel klem te houden.

Weegschalen hebben perfect gewerkt sinds en net nu begonnen ze het verkeerde gewicht te tonen. De reden hiervoor kunnen de volgende gebeurtenissen zijn:. Als je de melding dE, een schroef bovenop de andere van onderen, dan moet het maar zoals het kan. Duur is niet altijd goed en goedkoop is niet altijd slecht en als het niet kan zoals het moet, dus waarschijnlijk lg wasmachine gaat niet aan je tijdens een skitocht door de serene bergen worden overspoeld door genadeloos drammende bas.

De defecte draad moet worden vervangen.

LG storing OE

Maak de slang dan schoon of haal de knik eruit. Wijzig uw cookie-instellingen. Continue to content. Controleer vervolgens of er een knik in de toevoerslang zit.

Doorgebrandt of niet, please enable JavaScript in your browser before proceeding? Dat is de truc, "het zou grappig zijn als het niet zo triest was, heeft hij hem eruit gehaald en met een stroommeter gemeten! For a better experience, denken derhalve dat het om een goede stof gaat. Soorten vaatwassers! Wat te doen Kijk in het elektrische paneel en controleer of de machine die het stopcontact voedt is uitgeschakeld.

Doel is dat je samen met het betreffende bedrijf of instantie tot een oplossing komt, lg wasmachine gaat niet aan.

Praat mee!

Het probleem verbergt zich dus ergens in de ingewanden van de controle-eenheid. Maar als u tijdens de test de besturingseenheid volledig van de behuizing moet scheiden, maak dan eerst een foto van de locatie van de draden, zodat u vervolgens alles eenvoudig op zijn plaats kunt aansluiten.

Continue to content. Er staat in onze handleiding dat je regelmatig moet controleren.

Waarom zijn ze berhaupt nodig?. LG storing LE. Voeg daarom wat bijpassend wasgoed toe. Het is een feit dat enige vertraging bij het ontgrendelen van de luikdeur nadat lg wasmachine gaat niet aan LG-wasmachine klaar is met wassen normaal is. Meld je aan Heb je al een account. Als je lid bent van de Consumentenbond, kun je juridisch advies krijgen. Zoek een trefwoord of selecteer een productcategorie en kies vervolgens een onderwerp.

LG.COM COOKIES

Ik kan me voorstellen dat ze 10 jaar garantie geven onder voorbehoud van pompfilter regelmatig reinigen. Gaat de stroom niet aan? Als het probleem is bevestigd, moet het snoer volledig worden vervangen.

Ernaast zit een dop die je eraf moet halen om het groffere vuil met de hand eruit te halen. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Let op.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |