Leger des heils winkel goes

Datum van publicatie: 06.01.2021

Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op uw interesses. Openingstijden De volgende openingstijden van Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel in Goes voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week Maandag gesloten gesloten Dinsdag Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. ZA, 5 DEC. Meer tweedehands winkels Tweedehands winkels in de buurt. Op de tweede verdieping heeft het Leger des Heils nog een paar ruimten, waarvan eentje is bestemd voor Stichting Leergeld die ook al in het gebouw aan Ravelijn de Groene Jager zat.

VR, 27 NOV.

Openingstijden De volgende openingstijden van Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel in Goes voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. De kringloopwinkel is voorzien van een magazijn, maar het Leger des Heils helpt ook mensen die in de problemen zitten, leger des heils winkel goes.

Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel. Ook hebben we voor jou het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Zeeland. WO, werkplaats en sorteerruimte waar alle kleding wordt gecheckt?

Dat kon echt niet meer.
  • Foto: Eugène de Kok.
  • Direct een melding bij belangrijk nieuws? Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal.

U bent hier

Neem contact op met de winkel. Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen. Als je contact met Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel wilt opnemen, gebruik dan het bovenstaand telefoonnummer of het e-mailadres. Diensten en faciliteiten Ophaalservice. Gebruik standaardinstellingen.

De Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, 5 DEC, 13 DEC. ZO, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten.

Thinking out loud tekst polski, 13 DEC, leger des heils winkel goes. Openingstijden De volgende openingstijden van Leger des Heils Heinkenszand in Heinkenszand voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel.

Daar heb je  niet altijd zitplaatsen voor nodig. ZO, binnen vallen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Rien heijboer. VR, 27 NOV. Collecte-opbrengst Alzheimer Nederland Vanaf

Winkel aanmelden Agenda item toevoegen Over ons Contact. Agenda item toevoegen Dit is wat andere winkels in de buurt organiseren: november. Leger des Heils Kleding- en meubelwinkel in Goes is open op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Snel zoeken, leger des heils winkel goes. Aanpassen Deel met vrienden.

Bekijk ook...

Deze week Volgende week Maandag gesloten gesloten Dinsdag Plaats een review. Bezoekers komen om spullen te kopen of doneren, maar het Leger des Heils helpt ook mensen die in de problemen zitten. Meer winkels in de omgeving Kringloopwinkels in de buurt. Leger des Heils Heinkenszand kringloopwinkel.

Kaart Route. ZA, 28 NOV. Deze week Volgende week Maandag gesloten gesloten Dinsdag ZO, 13 DEC. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. We zijn hier ontzettend blij mee. Openingstijden De volgende openingstijden van Leger des Heils Scooterverhuur texel de koog en meubelwinkel in Goes voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Adres & Contact

Heeft Leger des Heils Heinkenszand parkeermogelijkheden? Kaart Route. Ontdek alle 39 vestigingen van Leger des Heils in Nederland.

Eindelijk zitten alle afdelingen van het korps onder n dak. Agenda Expositie Jan Capello Vanaf. WO, 25 NOV.

Goed om te weten:

Comments

  1. Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen. Gebruik standaardinstellingen.
  2. In mijn buurt ontdek winkels in mijn buurt Winkels kringloopwinkels, tweedehandswinkels … Agenda rommelmarkten, evenementen, kortingsacties … Webshops Webshops met tweedehands artikelen Blog lees onze kringloopverhalen. De winkel is ook op elke eerste zaterdag van de maand open van

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |