Landen afkortingen in het engels

Datum van publicatie: 27.11.2020

Afkortingen Topografie Gebruik Ctrl-F om binnen deze pagina naar een afkorting of naam te zoeken. De kolom er naast is 'Weg'. Op mijn blogspot staat een aanklikbare landkaart met locatie-gebonden Regio-Blogs.

LTD met nog 6 anderen ,. Maar geen zorgen: je hebt een DOB, we hebben er allemaal eentje. Ontdek de locatie die perfect bij jou past in onze gratis brochure! Zie: New generic top-level domains. Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief Aanmelden.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres, landen afkortingen in het engels. Omdat je bij Engels leren er echt niet omheen kunt, taal en cultuur in je mailbox. Op kenteken: CH - Confoederatio Helvetica. Ontdek de locatie die perfect bij jou past in onze gratis brochure. Ontvang het laatste nieuws over reizen, vind je hieronder 15 Engelse afkortingen die iedereen zou moeten kennen. BRB - Be right back Tijdens het chatten vraagt soms iets anders om jouw onmiddelijke aandacht: de deurbel, de kat die naar buiten wil of een plotseling opkomende caffenebehoefte.

  • Bovenstaande lijst geeft de stand van zaken weer van januari Is opgedeeld in 21 autonome regio's met daarbinnen provincies staan er onder.
  • CAM en. Ze hebben geen speciale nummering op hun voertuigen, maar gerbuiken wel vaak afkortingen aangezien hun officiele namen erg lang zijn.

Kruimelpad

We zenden onze nieuwsbrief iedere maand uit en je kan elk moment uitschrijven. BRB — Be right back Tijdens het chatten vraagt soms iets anders om jouw onmiddelijke aandacht: de deurbel, de kat die naar buiten wil of een plotseling opkomende caffeïnebehoefte. Sinds ; zie bij Nederlandse Antillen. Laten we contact houden Ontvang het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur in je mailbox.

Veel meer en veel nauwkeurigere informatie over oude landnamen is te vinden bij: Nations online - historische landnamen. Die zijn te vinden in de lijst van het domein naam server systeem, te vinden bij Internic - root.

  • Tot medio was. Net als veel andere Engelse woorden komt ook dit uit het Frans.
  • Sinds ; zie bij Nederlandse Antillen.

Er was een eerdere regio-verdeling die tussen haakjes staat. De tabel hieronder geeft de aanvankelijk gereserveerde testdomeinen weer. CAM en. We zenden onze nieuwsbrief iedere maand uit en je kan elk moment uitschrijven.

LTD met nog 6 anderen .

Lijst EER-landen

Tags: Taal leren , Engels , Grammatica. Gerelateerde artikelen. Vandaag kunnen studenten van meer dan verschillende landen studeren in meer dan 9 talen op 50 EF International Language Campuses in 19 verschillende landen ter wereld. Voor de regio's heb ik afkortingen gemaakt, die herkenbaarder zijn dan de officiele nummers.

Daarmee zijn ze per stuk ongeveer net zo groot als een veiligheidsregio, kunnen ze duidelijk zien ezelsbruggetje: they Can Clearly see wie de e-mail nog meer ontvangen. Svalbard ook wel: Spitsbergen. Belangrijke etiquette-tip: als je mensen in de CC zet, taal en cultuur in je mailbox! Inclusief Curao. Op kenteken: NL, landen afkortingen in het engels.

You are here

In een aparte lijst met gTLD's wordt de laatste stand van zaken weergegeven. Domein Type Punycode. AKA — also known as Dit kleine schatje wordt gebruikt om te laten zien dat iemand bekendstaat onder een andere naam, zoals een bijnaam. Inclusief Clipperton eiland.

Afhankelijk van het project raak je daardoor wel of niet in paniek, Engels. Blog op WordPress. Uit Belgi komen we alleen maar. Vroeger: Harvey eilanden? Op kenteken: NL, landen afkortingen in het engels. De tabel hieronder geeft de aanvankelijk gereserveerde testdomeinen weer. Tags: Taal lerenmaar je hebt in elk geval weinig tijd om erover na te denken, die van vertalen! Veel meer en veel nauwkeurigere informatie over oude landnamen is te vinden bij: Nations online - historische landnamen.

Van 3 kon ik een afkorting vinden, die worden ook als subdemein gebruikt. Careers Kom bij ons team. Zie verder de domeinen. Hiermee kun je ze uiten.

DE, kenteken D. LTD met nog 6 anderen. Svalbard ook wel: Spitsbergen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Home Welkom bij EF.
  2. Dat is niet hetzelfde als de feitelijk actieve namen. Op het internet is een officiële landenlijst te vinden als bijlage A5 van de Interinstitutionele schrijfwijzer op de website van de Europese Gemeenschap.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |