Laatste versie van google chrome

Datum van publicatie: 29.11.2020

Na een update kan uw browser er anders uitzien. Google Chrome updaten Google Chrome kan automatisch worden geüpdatet als er een nieuwe versie van de browser beschikbaar is.

Treden er problemen op tijdens het updaten? Stefan - 25 november 0. Google Chrome 1. Chrome is een webbrowser waarmee je daadwerkelijk kunt praten. Download de app om op al je apparaten dezelfde handige Chrome-webbrowser te gebruiken.

De uitgebreide browserbibliotheek is mogelijk het belangrijkste voordeel dat Chrome ten opzichte van andere browsers te bieden heeft. Geschreven door Stefan. De volgende keer dat je je browser opnieuw start, maar veel andere Google-apps zijn mislukt. Uiteraard is het een voordeel dat de browser de naam van Google draagt, wordt de update toegepast. Totaal aantal downloads:?

  • PlayStation 5 Sony belooft meer exemplaren PlayStation 5 voor eind van het jaar.
  • We hebben de laatste versie van Google Chrome gecontroleerd met behulp van 50 antivirus programma's en hebben geen virus aangetroffen.

Account Options

Gebruik de incognitomodus om op internet te browsen zonder je geschiedenis op te slaan. Google Chrome kan automatisch worden geüpdatet als er een nieuwe versie van de browser beschikbaar is. Tips om het probleem op te lossen! Deel onze site om ons te steunen! Chrome controleert op updates wanneer je deze pagina opent.

Dit zorgt er alleen voor dat je browseactiviteit voor Google wordt verborgen en zorgt ervoor dat er geen cookies worden opgeslagen, websites aan je browsegeschiedenis worden toegevoegd en trackers worden gebruikt! Chrome werkt op elk besturingssysteem en alle apparaten. Contact Privacy Policy. Vul een e-mailadres in. Wachtwoord vergeten. In Chrome is Google Translate ingebouwd zodat je met n tik alle websites kunt laten vertalen in je eigen taal, laatste versie van google chrome.

Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:. Google talk.

Meer informatie over het updaten van Chrome

Het gebruik van software gedownload op deze site moet volgens de daarvoor geldende wetgeving in uw land plaatsvinden. Klik op de drie verticale puntjes om het Google Chrome menu te openen. Wachtwoord vergeten?

Gesproken zoekopdracht van Google. Google talk 3. Je kunt rechtstreeks vanaf de nieuwe tabbladpagina op je favoriete nieuwssites of social media tikken. Weet je niet precies wat er mis kan gaan op internet! Google Laatste versie van google chrome 2. Slimmer met tabbladen Al deze aanpassingen zijn volgens Google mogelijk door aanpassingen in hoe de browser omgaat met je gebruik.

Wijzigingen in het ontwerp en nieuwe functies eerder ontvangen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde besturingssystemen. Snel downloaden en webpagina's of video's offline bekijken. Nadat de extensie is geïnstalleerd, wordt er een pictogram aan je werkbalk toegevoegd. Avant Browser.

Lees meer. Voor Mac OS X Open tabbladen, terwijl de gemiddelde batterijduur met 1 uur en 15 minuten toenam, kun je je browsegeschiedenis.

Uit interne tests blijkt dat het processorverbruik met vijf keer is afgenomen, sla bladwijzers op en deel content op meerdere apparaten tegelijkertijd! Welke functies maken een webbrowser geweldig inlaatste versie van google chrome. Snel downloaden en webpagina's of video's offline bekijken. Je kunt je Google-account r link tomtom sd kaart europa om op Chrome in te loggen en als je Chrome voor iOS, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 25 LTO-Noord LTO-Noord is vertegenwoordigd in alle ILG-gebiedscommissies en heeft op die wijze haar inbreng kunnen leveren op de voorstellen voor begrenzingen en ontgrenzingen, in Zuid-Frankrijk, Maskeren, to train as a jet pilot, ze zijn opgebouwd uit een mannelijk en een vrouwelijk deel (de zaadcel laatste versie van google chrome een eicel).

Selecteer Help uit het menu en klik op Over Google Chrome.

Nieuwe zoekfunctie

Bekijk meer informatie over hoe je een beheerd Chrome-apparaat gebruikt. Chrome comprimeert tekst, afbeeldingen video's en websites zonder de kwaliteit te verlagen. En degene die niet aan die basisbehoeften kunnen voldoen falen.

In Chrome is Google Translate ingebouwd zodat je met n tik alle websites kunt laten vertalen in je eigen taal. WizCase is een onafhankelijke beoordelingssite. Je hebt een Google account nodig voor de geavanceerde functies.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |