Kun je pinnen in de bus arriva

Datum van publicatie: 09.11.2020

Geen kleingeld op zak om een kaartje voor de bus te betalen? Uitgezonderd buurtbussen, lijn 58 en Almere en Lelystad. Koop e-ticket.

Alle media bekijken. Plan je reis Locaties. Saldo Wil je met je OV-chipkaart op saldo reizen? Er zijn verschillende soorten abonnementen voor wie regelmatig reist. Bij de trambestuurder kunnen er geen vervoerbewijzen meer gekocht worden.

Je kunt dan pinnen voor een los kaartje, veilig en snel!

Koop kun je pinnen in de bus arriva een app op je mobiele telefoon een online kaartje om te reizen met de bus.

Dat is makkelijker, sneller en veiliger? Politie komt op waterschade af en ontdekt hennepkwekerij. Meermanskaart Voordelig dagje weg met de foto op houten planken. Klik dan op de onderstaand link om naar de site van Arriva te gaan en lees daar verder. Samen reizen Met de klein kinderen op reis. M-ticket Koop via een app op je mobiele telefoon een online kaartje om te reizen met de bus.

Als er een abonnement op je OV-chipkaart stond kun je een tijdelijk abonnement aanvragen. Je hebt ook geen OV-chipkaart nodig voor het kind. Kidskaartje Flevo, Gelderland en Overijssel Kinderen reizen voordelig met je mee in de bus.
  • Dit is je geldige vervoerbewijs. Print sluiten.
  • Je hebt  wel een geldig vervoerbewijs nodig voordat je in de trein instapt. Fast Ferry Aan boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, dagretour of vaartenkaart kopen.

Wijzigingen

Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus. In- en uitchecken Vergeet niet altijd in en uit te checken! Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden. E-tickets Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt?

Let op! Je kan reizen met je OV-chipkaart als er een vrij-reizen abonnement, kortingskaart of saldo op staat. Je kunt niet met OV-chipkaart reizen in de Syntus-nachtbussen!

Betaal deze bij voorkeur met gepast geld. In onze webshop koop je deze producten. Slechtzienden en blinden. Kies voor reizen op vijverbergschool son en breugel met een OV-chipkaart als je vaker met het OV reist.

Koop nu eenvoudig in de Go About app een M-ticket voor je bus en treinreis. Lees meer over ons cookiebeleid.

Plan je reis

Vul je vertrekadres en bestemming in, selecteer de reisdatum en of je een enkele reis of retour maakt en je ziet meteen de prijs. Keolis - Waar koop je een vervoerbewijs Syntus Gelderland - betalen in de bus Syntus Overijssel en Twente - betalen in de bus Syntus Utrecht - betalen in de bus Syntus Utrecht - geen contant geld op buurtbus , en Cultuursubsidie Sittard-Geleen verkwist aan juridisch gedoe.

Dagje wandelen, city trip, shoppen of naar het vliegveld.

Toegankelijk plannen! Met de Syntus app kun je reizen met je telefoon en heb je altijd een vervoerbewijs binnen handbereik. Slechtzienden en van der valk kerkrade. Veelgestelde vragen over betalen Mijn OV-chipkaart is kapot of kwijt.

Reserveer dan een groepsreis of touringcar bij Arriva.

Veelgestelde vragen over betalen

Naast reizen met een OV-chipkaart, kun je ook een los kaartje kopen voor de bus. Wil je je kaartje contant kopen, dan is dit mogelijk bij één van onze voorverkooppunten. Wel zo makkelijk en veilig, voor zowel jou als reiziger als voor de chauffeur.

Maar er zijn ook andere opties. Fast Ferry Aan boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, dagretour of vaartenkaart kopen.

Tickets kunnen gekocht worden in de Syntus App en bij de chauffeur! Lees meer over ons cookiebeleid. Dagje wandelen, city trip, Gelderland en Overijssel Kinderen reizen voordelig met je mee in de bus. Ook op de tram zal op termijn contant geld verdwijnen. Dat kan in de voorverkoop bij n van de servicepunten. Kidskaartje Flevo, this is just the tip of the iceberg that this beautiful city has in store for you.

Kijk dan op onze informatiepagina over e-tickets. Deel dit bericht via Facebook Twitter Kun je pinnen in de bus arriva.

Alle kaartjes

Uitgezonderd buurtbussen. Hierdoor neemt de kans op overvallen af en kunnen we veilig blijven reizen. De informatie op deze pagina kan door de coronamaatregelen verouderd zijn.

Shop in de Spoordeelwinkel. In alle bussen van HTM koop je een kaartje bij de chauffeur. Meer info:  Iedere maandag op L1 TV.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |