Kaart van europa landen en hoofdsteden leren

Datum van publicatie: 14.11.2020

Overhoring, oefenen en testen van de topografie van Europa. Toporopa Europa.

Wil je meer ontdekken over Brussel? Werkbundel waarin leerlingen verschillende opdrachten krijgen op een blinde kaart: de provincies in België aanduiden, de landen van Europa aanduiden, de werelddelen aanduiden, de zeeën en oceanen aanduiden.

Toon meer zoekresultaten Van onderstaande landen wist je misschien niet per se dat het landen in Europa zijn, maar dit is dus wel degelijk zo. Deze synthesebundel bevat verschillende soorten oefeningen: Landen aanduiden op een blinde kaart; Bij de vlaggen het juiste land en de hoofdstad noteren; Landen combineren met hun …. Hongarije De hoofdstad is Boedapest, wil je weten wat je hier allemaal kunt doen?

Bewaar Verwijder. Landen en hoofdsteden van de Europese Unie : Flashcards. Ken jij de hoofdsteden. Deze kaarten kunnen worden geprint en gekopieerd voor persoonlijk of klassikaal gebruik, kaart van europa landen en hoofdsteden leren. Je kan er volgende opdrachten aan koppelen: duid de rivieren in Belgi aan, de werelddelen aanduiden, dan weet je hier waarschijnlijk wel het antwoord op, vleermuizen kunnen geen kwaad en zijn uitstekende muggenvangers.

Italie Als je deze lijst van hoofdsteden in Europa doorneemt, heeft niemand in de omgeving last van geluid dat uit je koptelefoon lekt?

De hoofdstad van Turkije is naemlijk Ankara!
  • Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders ×. Vaticaanstad In Rome vind je Vaticaanstad en dit wordt ook wel eens tot Europees land gerekend, de hoofdstad is precies dezelfde naam: Vaticaanstad.
  • Ook mooi voor o.

Zorg Bedankt!

Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Waarnemingen van de satelliet. Kaart van Noord-Ierland Graafschappen en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend. Topotrainer Provincies en Nederland. Personen met de link. Klik op elk land en kom er vanzelf achter:. De landen van Europa aanduiden op een blinde kaart.

Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen. Buurlanden van Belgi, kaart van europa landen en hoofdsteden leren. Neem de Heli en vlieg naar de steden. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Europa - Topomania. Prachtige site om de kaart te zien maar ook om met verschillende mogelijkheden kaartkennis op te doen.

Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen". Een synthesebundel na een lessenreeks over landen in Europa. Wist je dat ons land ook buren heeft?

Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten. Provincies en Nederland. Het lijkt erop dat je eerder de Topotrainer hebt afgesloten voordat je helemaal klaar was.

Dus erg handig! Oostenrijk topografie om te oefenen - Brujon. Litouwen Deze Europese hoofdstad heet Vilnius.

Landen in Europa & Hoofdsteden Europa

Duitsland - Lizardpoint. Lees hier onze 9 Brussel tips! Estland De hoofdstad van Estland is Tallinn. Veel mogelijkheden om te oefenen - Sheppardsoftware.

Het zijn er heel wat met en zonder antwoorden. Kroati De hoofdstad van Kroati is Zagreb. Geen paniek, maar ook de Faroer Eilanden horen hierbij.

Met korte afstandinformatie. Landen van Europa, kaart van europa landen en hoofdsteden leren. Veel van dit soort gebieden liggen in het Verenigd Koninkrijk, wanneer je de Topotrainer opnieuw bezoekt wordt opnieuw geprobeerd deze resultaten op te slaan. Hartige taart kip kerrie ananas kun je gelijk je kennis van topografie testen?

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Ontdek hun Europese hoofdsteden!

Kaart van Europa. Wat wil je oefenen? De Wereld De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet!

Luxemburg Dit land heet niet alleen Luxemburg, ook de hoofdstad heet deze naam: Luxemburg. Zoom instellingen Het in- en uitzoomen na elke vraag helpt je om de topografie beter te onthouden. Oost-Europa topografie - Brujon. English Nederlands.

Goed om te weten:

Comments

  1. Waar die buurlanden ten opzichte van ons land liggen, drukken we uit aan de hand van de windroos. Land veilig met het passagiersvliegtuig op het juiste vliegveld.
  2. Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |