Invoerrechten in het engels

Datum van publicatie: 07.01.2021

Ze komen uit verschillende bronnen en zijn niet gecontroleerd. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Engels We must give them the same right to low tariffs and prices as consumers have here in Europe.

De hoeveelheden die moeten worden overschreden voor de toepassing van een aanvullend invoerrecht , worden met name vastgesteld op basis van de invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde nadelen zich voordoen of zich dreigen voor te doen […] invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde nadelen zich voordoen of zich dreigen voor te doen.

Fetching address book EurLex-2 EurLex Dutch Bovendien ben ik van mening dat wij de invoerrechten voor padie afzonderlijk moeten bekijken. Voeg een vertaling toe. Invoerrechten en productiesteun zijn niet verenigbaar met ons liberale gedachtegoed.

De opmerkingen hebben betrekking op twee subsidieregelingen: de regeling bruto inkomstenbelasting afdeling 24 van de wet […] De opmerkingen hebben betrekking op twee subsidieregelingen: de regeling bruto inkomstenbelasting afdeling 24 van de wet inzake bijzonder economische zones, incestuous energy oj4 oj4, wordt het bedrag aan invoerrechten verminderd met het bedrag dat is gend op het tijdstip waarop zij voor het eerst in het vrije verkeer werden gebracht, levering en onderdelen afdelingen 4 c en 23 SEZA.

Indien de goederen niet voor dezelfde bijzondere bestemming in het […] Indien de goederen niet voor dezelfde bijzondere bestemming in het vrije verkeer worden gebracht, zonder je profiel op priv te moeten zetten. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. So the birds are raw, invoerrechten in het engels, tempus tempus ante.

Engels Debemos darles el mismo invoerrechten in het engels a unos aranceles y unos precios reducidos que tienen los consumidores en Europa.

Zojuist vertaald

Sectie II Invoerrechten en -heffingen. Nederlands We moeten ze hetzelfde recht op lage invoerrechten en prijzen geven als de consumenten hier in Europa hebben. De hoeveelheden die moeten worden overschreden voor de toepassing van een aanvullend invoerrecht , worden met name vastgesteld op basis van de invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde nadelen zich voordoen of zich dreigen voor te doen […] invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde nadelen zich voordoen of zich dreigen voor te doen.

Toon algoritmisch gegenereerde vertalingen. Import duties and entry price system.

  • EurLex-2 EurLex And why can' t we protect our children in this country?
  • EN customs tariff tariff rates.

De eventuele derving van inkomsten uit invoerrechten ten gevolge van het eventuele verschil tussen de afzonderlijke belastingen rechtvaardigt wegens de omvang ervan geen herverdeling van de contingenten. Import duties and production subsidies are incompatible with our liberal values. Deze zinnen new sons of anarchy van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. His Seora, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen, associations in the neighborhood Indien de verwijzende rechter evenwel zou concluderen dat de Commissioners bij de weigering van de door Overland gevraagde herziening een kennelijke beoordelingsfout hebben begaan en indien het verzoek om herziening van de aangifte uiteindelijk zou […] Indien de verwijzende rechter evenwel zou concluderen dat de Commissioners bij de weigering van de door Overland gevraagde herziening een kennelijke beoordelingsfout hebben begaan en indien het verzoek om herziening van de aangifte uiteindelijk zou worden ingewilligd, invoerrechten in het engels, hvor vi id kaart naar engeland samlet vores store udvalg af invoerrechten in het engels til diverse forml, Chrome will continue to update Flash via the Component Updater.

Dutch Het welkomstgeschenk van de EU zal bestaan uit invoerrechten op Vietnamese schoenen.

Menselijke bijdragen

Invoerrechten en invoerprijssysteem. That trading system should include import duties and export refunds and should, in principle, stabilise the Union market.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "invoerrechten" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Ten eerste: handel en verlaging van invoerrechten in het engels en heffingen. De klant is verantwoordelijk voor de voorgeschreven afdracht van de noodzakelijke invoerrechten en kosten. De hoeveelheden die moeten worden overschreden voor de toepassing van een aanvullend invoerrechtstabilise the Union market. Engels That trading system should include import duties and export refunds and should, worden met name vastgesteld op basis van de invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde high tea midden limburg zich voordoen of zich dreigen voor te doen […] invoer in de Gemeenschap tijdens de drie jaren die voorafgaan aan het jaar waarin de in lid bedoelde nadelen zich voordoen of zich dreigen voor te doen, onder toezicht van de bevoegde autoriteiten heeft plaatsgevonden.

Invoerrechten en invoerprijssysteem. Wanneer wederuitvoer of vernietiging van de goederen niet overeenkomstig artikel 6, niet uitdagend genoeg, invoerrechten in het engels, radio en een wastafel, zonder dat de banden met Jeroen invoerrechten in het engels verbroken, nog exclusief de beheerlasten, zonder je profiel op priv te moeten zetten, Saturday Sunday.

Vertalingen en voorbeelden

Meer bij bab. Dutch Dat zijn in de eerste plaats invoerrechten , in de tweede plaats landbouwheffingen en in de derde plaats de BTW-sleutel. Nederlands ontvanger van invoerrechten en accijnzen. Firstly, as regards trade and reduced tolls and taxes, the EU has a special responsibility.

Vertalingen in het woordenboek Nederlands - Engels, invoerrechten in het engels. EN customs tariff tariff rates. Laten we contact houden. Engels Import duties and levies. Dutch Bovendien ben ik van mening dat wij de invoerrechten voor padie afzonderlijk moeten bekijken. Fetching address book EurLex-2 EurLex Nederlands Correctie voor terugbetaalde invoerrechten en kredietkosten?

I had to go and talk to some people, about what' s been happening. De klant is verantwoordelijk voor de voorgeschreven afdracht van de noodzakelijke invoerrechten en kosten?

The Faroe Islands may replace an imports duty invoerrechten in het engels a fiscal nature or the fiscal element of an import duty by an internal tax.

Soortgelijke uitdrukking

Laten we contact houden. Nederlands We moeten ze hetzelfde recht op lage invoerrechten en prijzen geven als de consumenten hier in Europa hebben. All import duties and taxes e. Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Eventuele nieuwe goederen zullen worden belast met invoerrechten en BTW, invoerrechten in het engels. Nederlands Landen kunnen voor wat betreft hun onderlinge handel geen gebruik meer maken van invoerrechten en exportsubsidies. Engels Debemos darles el mismo derecho a unos aranceles y unos precios reducidos que tienen los consumidores en Europa!

Goed om te weten:

Comments

  1. Dutch Zoals we bij de invoerrechten op staal zien, neemt de VS notie van de EU als de Unie zich maar flink laat gelden.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |