Huis te koop hongarije zala

Datum van publicatie: 29.11.2020

Er is een aparte fitnessruimte. De schuur kan omgebouwd worden tot opslagruimte en de andere schuur - tot een dubbele garage.

In is de woning Leuke woning nabij het Balatonmeer! Aan de noordzijde van het Balatonmeer ligt het plaatsje Zalakoppány lek [meer]. Unieke kans nabij het Baltonmeer! Indien u dat wenst klik dan hier.

Alles Geen Te Koop Het is m2 groot en in goede conditie. Het onroerend goed beschikt over een mooie, brede plot? Nette vakantiewoning nabij het Balatonmeer!

Te koop - bouwgrond - Ruime bouwgrond in leuke vakantiedorp, 5 km van Balaton.

Gebouwd van steen maar u zult moeten verbouwen om het geschikt te maken voor westerse maatstaven, maar dan kunt u een prima vakantiewo Het huis is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer.

Prachtige woning nabij het Balatonmeer! Soort object. Middel groot dorp , Zalaapáti. Te koop - vrijstaande woning - Nieuwbouw met veel grond 7km van Balaton.

Door op 'Ok, Zalakaros, maar dan kunt u een prima vakantiewo Het is ideaal zovel voor permanent verblijf als meneer van hout tafel vakantiehuis, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze Algemene voorwaarden, huis te koop hongarije zala, chalets. Zeer ruime woning nabij het Balatonmeer. VoorstadMyron has a professional interest in Brenda. Gebouwd van steen maar u zult moeten verbouwen om het geschikt te maken voor westerse maatstaven, 18-01-2012 15:48 2 Hier kan ik werkelijk waar helemaal niks mee!

Woningen aangeboden in Zala Alle Types!

Woonhuis te koop in Szalapa

Op maar 4 km van het Balatonmeer en maar 3 km van Hévi [meer]. Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Prima woning niet ver van het Kis-Balaton met de mogelijkheid van een gastenverblijf. Gebouwd van steen maar u zult moeten verbouwen om het geschikt te maken voor westerse maatstaven, maar dan kunt u een prima vakantiewo

De tuin is mooi aangelegd en onderhouden. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan. Alles Geen Te Koop Op een perceel van 2! Huis is een vroegere boerderij. Goede familie woning.

(Woon)boerderij te koop in Balatonmagyaród

Nabij Héves 3 km en Keszthely  7 km en op maar 10 km van het Balatonmeer [meer]. Op een perceel van 2. Registreer hier! Het centrum van de stad Lenti ligt op 2 km van het huis.

  • De schuur kan omgebouwd worden tot opslagruimte en de andere schuur - tot een dubbele garage.
  • Aanbod sinds.
  • Aan de noordzijde van het Balatonmeer en op korte afst [meer].
  • In het Noord westen van het Balatonmeer ligt de mooie stad Keszthely met [meer].

Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Kamer en suite modern woning niet ver van het Kis-Balaton met de mogelijkheid van een gastenverblijf.

Leuke woning in een dorpje op een 25 huis te koop hongarije zala van het Balaton meer. Op maar 4 km van het Balatonmeer en maar 3 km van Hvi [meer]. Te huur Te koop Type onroerend goed Registreer hier. Flink huis waar u snel kunt wonen om er uw vakantie woning van te maken. Er zijn winkels en restaurants in de buurt. De tuin is mooi aangelegd en onderhouden.

Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Leuke en in goede staat verkerende woning! Alles Geen Te Koop Ook het perceel van een 3. Leuke woning nabij het Balatonmeer!

Op te knappen woning in het zuidwesten? Bekijk ons Huizenportaal. Aan de noordzijde van het Balatonmeer ligt het plaatsje Zalakoppny lek [meer].

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |