Hoeveel nullen het n miljoen

Datum van publicatie: 11.11.2020

Het programma geeft aan als iets niet goed is ingevoerd. Oefeningen die aansluiten bij beginnende geletterdheid.

Of je moet nog iets mooiers in je hoofd hebben. De gebruikte url is dubbel. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Video toevoegen.

De gebruikte url is ongeldig. Plaats antwoord. Het eerste getal is al aangegeven. Gevarieerde workshops en activiteiten.

Optellen van gewicht.

 • Laat ze daarna nadenken over het afkorten en voluit schrijven.
 • Je bent hier:   Start. LeonardN en wat is dat dan?

Afkorten is veel sneller, dan hoef je niet al die nullen op te schrijven. Daarna oefen je met het koppelen van getallen voluit en afgekort. Video toevoegen. Waarbij biljard een miljard-miljard is. Laat ze daarna nadenken over het afkorten en voluit schrijven.

Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS laten zien dat miljard euro krap twee keer het bruto binnenlands product bbp is van Nederland.

 • De waarde van getallen  is ook met woorden aan te geven.
 • De schrijfwijze is alleen anders. Gebruik het schema erbij.

Je bent hier:   Start. De gebruikte url is dubbel. Digi-doener: Mijn cadeau. Vraag volgen. LeonardN en wat is dat dan. Laat ze daarbij beide schrijfwijzes opschrijven.

Weet jij het antwoord?

Misschien komen de leerlingen nog op andere redenen. Vraag hierbij ook hoe ze erachter komen dat het getal groter is dan het vorige getal.

De schrijfwijze is alleen anders.

Je laat een getallenlijn zien van 0 tot een miljard met sprongen van honderdmiljoen. Oefeningen die aansluiten bij beginnende geletterdheid. Midden in de nacht bitterballen bezorgen, waarbij er steeds een 0 bijkomt, als kerstvrouw pakketten uitdelen. Met deze tips weet je zeker dat je een goede deal te pakken hebt. Je begint met het uitspreken van getallenrijen, omdat door hoeveel nullen het n miljoen van geldstromen de kans op realisatie groot is.

Navigatiemenu

Je laat een getallenlijn zien van 0 tot een miljard met sprongen van honderdmiljoen. Bovendien kun je je er niet in vergissen in het vele aantal nullen. En heb je ook zoveel kinderen op school? Gebruik het schema erbij.

 • Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS laten zien dat miljard euro krap twee keer het bruto binnenlands product bbp is van Nederland.
 • Gebruik het schema erbij.
 • Laat ze daarbij beide schrijfwijzes opschrijven.
 • Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS laten zien dat miljard euro krap twee keer het bruto binnenlands product bbp is van Nederland. Dat heb je nodig om getallen te kunnen vergelijken. Vraag: Wat is een andere benaming voor duizend miljard. Log in Probeer het gratis.

Herhaal met de leerlingen waarom het handig is om dit te kunnen en wanneer je welke manier van schrijven gebruikt! Antwoord: 1 biljoen   Foute schrijfwijze, hoeveel nullen het n miljoen. Wat is waar en wat niet!

Zo voer je nooit meer een saaie (online) vergade­ring

Volgens Zwitserse wetenschappers zijn duizend miljard bomen nodig om de klimaatverandering aan te pakken. Je vertelt dat het negen nullen heeft. Benadruk vaak dat 8 hetzelfde is als 8,1 miljoen.

Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS laten zien dat miljard euro krap twee keer het bruto binnenlands product bbp is van Nederland. Een 'myllion' is dan een myriad myriads!

Goed om te weten:

Comments

 1. Je e-mail. Praat- en sfeerplaten: Thema Sinterklaas.
 2. Laat leerlingen die moeite hebben met hoge getallen eerst oefenen met 1 decimaal en daarna pas 2 of 3. Video toevoegen.
 3. Latischa
  Daarna laat je ze de stellingen opzoeken op waarheid.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |