Hoe ver mag een lading uitsteken

Datum van publicatie: 09.11.2020

Voor lange lading die vervoerd wordt met een personenauto of een daaraan gekoppelde aanhangwagen zijn andere voorschriften van toepassing dan voor de vrachtauto. Dat mag echter niet meer zijn dan 0,5 maal de lengte van het voertuig met een maximum van 5,00m.

De lading mag niet voor de voorzijde van een aanhangwagen uitsteken.

Wie op vakantie vertrekt, maakt vaak fietsen, een dakkoffer of aanhangwagen aan of op zijn auto vast. Rijd je met een uitstekende lading? Weet u hoe het zit? De maximale lengte incl. Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief. Nog geen klant?

Deelbare lading Deelbare lading mag niet meer hoe ver mag een lading uitsteken dan: Achterzijde Maximaal 1 meter achter het voertuig of aanhangwagen.

Deze lading hoef je niet te markeren. Client chez Actel Affinity. Met een markeringsbord mag de lading maximaal de helft van de lengte van je auto uitsteken en niet meer dan 5 meter. Voor goede doelen nederlandse loterij en vrachtauto's geldt dat de breedte van het voertuig incl.

  • In de lengte ondeelbare lading achterzijde In de lengte ondeelbare lading mag niet meer achter het hart van de achterste as uitsteken dan de helft van de lengte van de vrachtauto of de aanhangwagen met een maximum van 5 m.
  • Sommige veiligheidsregels zijn vandaag al goed ingeburgerd, maar bij het vervoeren van bagage loopt het nog te vaak mis.

Deelbare en ondeelbare lading

Uitstekende lading in de breedte mag ook aangegeven worden met een rechthoekig bord. Onder bepaalde omstandigheden mogen de afmetingen van uw belading die van uw auto overschrijden, maar hier zijn wel strenge regels aan gebonden. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring , hier kun je op een later moment ook altijd je voorkeuren aanpassen. Bij een deelbare lading kun je denken aan een pakket dat je kunt uitpakken in kleinere delen of een object dat je kunt demonteren.

De lading mag niet voor de voorzijde van een aanhangwagen uitsteken. Een  autoverzekering afsluiten is bij Allianz Direct in een paar simpele stappen geregeld. U werd doorverwezen van www.

Verder mag lading niet meer dan 60 cm achter de bumper uitsteken, als de afstand tussen het wegdek en de lading meer bedraagt dan 55 cm. Allianz Direct zet alle regels omtrent een uitstekende lading voor je op een sint pieter oudenbosch te koop. In tegenstelling tot deelbare lading is ondeelbare lading dus niet redelijkerwijs te verkleinen en daarom is het vervoeren van dergelijke belading wettelijk iets soepeler geregeld:.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief. Of bel ons op: 34 67 Bereikbaar tijdens kantooruren. Voertuigen en combinaties van kermis- en circusbedrijven mogen langer zijn dan 'gewone' hoe ver mag een lading uitsteken en combinaties, hoe ver mag een lading uitsteken.

Weet jij het antwoord?

Voor een oplegger geldt in dit kader dat de uitsteek niet meer mag zijn dan 0,5 maal de afstand van hart koppeling tot de achterzijde van het voertuig met een maximum van 5,00 meter.

Sluit het formulier. Regels voor een auto met ondeelbare uitstekende lading Een ondeelbare lading mag aan de voorzijde 1 meter uitsteken, bijvoorbeeld met behulp van een imperiaal.

Rijden met uitstekende lading: dit zijn de regels, hoe ver mag een lading uitsteken. Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief. Breedte De deelbare lading mag niet breder zijn dan het voertuig zelf en mag dus niet uitsteken. Zo mag de lading het zicht op de verlichting en de kentekenplaat van uw voertuig of aanhangwagen niet belemmeren.

Voor het vervoer van deelbare lading worden geen ontheffingen verleend. Wat u ook vervoert, er zijn een aantal belangrijke dingen waar u te allen tijde op moet letten als u iets met de auto wilt vervoeren.

À la recherche d'Actel Direct ? Bienvenue chez P&V Assurances !

Deel deze pagina. Meer informatie. De lading mag niet voor de voorzijde van een aanhangwagen uitsteken. X Op zoek naar Actel Direct?

Longread Lading zekeren en aansprakelijkheid. Aan de achterzijde mag het tot 1 meter uitsteken zonder markeringsbord, hoe ver mag een lading uitsteken. De lengte van de onbeladen combinatie moet wel voldoen aan de standaard afmetingen voor deze combinaties? Of het nu gaat om deelbare of ondeelbare lading, zorg er altijd voor dat u deze goed heeft vastgemaakt en dat deze onder geen omstandigheden kan gaan schuiven. Regels voor een auto met ondeelbare uitstekende lading Een ondeelbare lading mag aan de voorzijde 1 meter hoe ver mag een lading uitsteken, bijvoorbeeld met behulp kopieren albert heijn utrecht een imperiaal.

De lading van personenauto's mag niet meer dan 20 cm buiten elke zijkant van de auto uitsteken tot een maximumbreedte van 2,55m. Lading mag uit een afneembare bovenbouw of gestandaardiseerde laadstructuur uitsteken. Met een markeringsbord mag de lading maximaal de helft van de lengte van je auto uitsteken en niet meer dan 5 meter!

Hoofdnavigatie

De lengte van de onbeladen combinatie moet wel voldoen aan de standaard afmetingen voor deze combinaties. Wat bij uitstekende lading? Gerelateerde actualiteiten Bekijk alle actualiteiten. Gaat het ondanks je goede voorbereidingen toch mis?

Hiervoor is in Nederland geen ontheffing van de wegbeheerder nodig. Was dit artikel nuttig. Verder mag lading niet meer dan 60 cm achter de bumper uitsteken, als de afstand tussen het wegdek en de lading meer bedraagt dan 55 cm.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deelbare lading Deelbare lading mag niet meer uitsteken dan: Achterzijde Maximaal 1 meter achter het voertuig of aanhangwagen.
  2. Rijden met uitstekende lading: dit zijn de regels.
  3. Frederika
    In tegenstelling tot deelbare lading is ondeelbare lading dus niet redelijkerwijs te verkleinen en daarom is het vervoeren van dergelijke belading wettelijk iets soepeler geregeld:.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |