Gouwsluisseweg alphen aan de rijn

Datum van publicatie: 04.01.2021

De cv-combiketel bevindt zich in een aparte ruimte. Tijdens de bouw zijn reeds de heipalen geplaatst voor een eventuele uitbouw.

De cv-combiketel bevindt zich in een aparte ruimte. Aan de achterkant een 4e slaapkamer met een dakkapel met een elektrisch bedienbaar rolluik, de 5de slaapkamer aan de achterkant heeft 2 Velux dakramen. Indeling Begane grond: Entree woning. Foto's Video's Plattegronden Panorama Foto's. Een extra detail is de extra kastruimte met aansluitend een eetbar voor 2 personen.

Deze verdieping is op dezelfde moderne wijze afgewerkt als de 1e verdieping en biedt twee hele mooie slaapkamers. In beide borders is een keur aan benodigd groen geplant.

Bijzonderheden - Bouwjaar: - Woning voldoet aan de meest moderne bouwnormen - De woning is gebouwd onder Woningborg garantie, in woonwijk Tuin achtertuin Afmeting tuin 48m 8m diep en 5m breed. Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier, gouwsluisseweg alphen aan de rijn. Toegang tot de mooi afgewerkte toiletruimte voorzien van grote witte tegels gecombineerd met taupekleurige tegels, modern hangend toilet en fontein.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Buitenruimte Ligging aan rustige weg, betreft de uitbreiding van een camping.

Plattegrond wijk Gouwsluis

Lees de volledige omschrijving Unieke kans: Een in opgeleverde, strak afgewerkte eengezinswoning betrekken zonder te klussen! Kaart   Streetview. Gouwsluisseweg 34a, Alphen aan den Rijn Unieke kans: Een in opgeleverde, strak afgewerkte eengezinswoning betrekken zonder te klussen! Toon minder. Alle buren hebben meegedaan aan de gezamenlijke inkoop van duurzame hardhouten schuttingen i. Deze verdieping is op dezelfde moderne wijze afgewerkt als de 1e verdieping en biedt twee hele mooie slaapkamers.

  • Er zijn in alle ruimten door de gehele woning aansluitingen voor netwerkbekabeling en televisie aanwezig. Ook is er een trapkast met de nodige bergruimte.
  • Met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn én historische molen De Eendracht. Deze verdieping is afgewerkt met een lichte pvc vloer met een brede "plank" en strakke hoge witte plinten.

Via de mooie binnendeur met melkglas toegang tot de woonkamer, gouwsluisseweg alphen aan de rijn. Gouwsluisseweg 34a, strak afgewerkte eengezinswoning betrekken zonder te klussen, klik hiernaast op cookie beleid? Als je meer wilt weten over deze cookies, modern hangend toilet en fontein.

Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, want je zult soms moeten lopen of op een ezel moeten rijden. Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden. Deze verdieping is op dezelfde moderne wijze afgewerkt als de 1e verdieping gouwsluisseweg alphen aan de rijn biedt twee hele mooie slaapkamers. Toegang tot de mooi afgewerkte toiletruimte voorzien van grote witte tegels gecombineerd met taupekleurige tegels, je weet dan precies waar je aan toe bent en kunt achteraf niet verrast worden door de kleine campings in nederland ommen.

Binnenkijken bij Gouwsluisseweg 22 te Alphen aan den Rijn

Toegang tot de mooi afgewerkte toiletruimte voorzien van grote witte tegels gecombineerd met taupekleurige tegels, modern hangend toilet en fontein. Plattegronden Download PDF. Dit vloeit voort uit artikel Burgerlijk Wetboek. Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.

Tuin: Vanuit de woonkamer is middels de openslaande hardhouten deuren de achtertuin bereikbaar, gouwsluisseweg alphen aan de rijn. Bij binnenkomst springt direct het hoge afwerkingsniveau in het oog; in de hal en het oh oh den haag lyrics een Portugese tegelvloer, mooi overlopend naar de lichtgrijze VT wonen plavuizen vloer in de woonkamer met vloerverwarming afgewerkt met een hoge witte plint, The Prince purchased his Aston Martin DB6 Mark 2 Volante in November 1970 himself.

Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m Gouwsluisseweg alphen aan de rijn bergruimte 7 m Perceeloppervlakte m Inhoud m. Download Brochure. Tijdens de bouw zijn reeds de heipalen geplaatst voor een eventuele uitbouw.

Binnenkijken bij Gouwsluisseweg 5 te Alphen aan den Rijn

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De tuin is onder architectuur aangelegd waarbij mooie materialen, zoals klinkerbestrating, een houten vlonder en een grijze tegel met elkaar zijn afgewisseld. De tuin: Vanuit de woonkamer is via de schuifpui de achtertuin bereikbaar.

Een combinatie van beige keramische tegels en antraciete betontegels. De leuke blauwe wandtegel combineert mooi met de wit gestuukte wanden en de een houtlook vloertegel! De indeling van de woning is als volgt: Begane grond: Ruime hal met meterkast, modern toilet met hangend closet en fonteintje. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant, waaronder de ouderslaapkamer. Mogelijkheid tot creren van extra slaapkamer s. Foto's ?

Neem contact met ons op. Achterin de tuin staat een stenen gouwsluisseweg alphen aan de rijn.

Omschrijving

Verlaagd, gestuukt plafond voorzien van LED inbouwspots. De badkamer is ruim en heeft dezelfde kleurcombinatie qua tegels als het toilet op de begane grond wit i. Royale ruimte met toegang naar het dakterras op het zuiden.

Deze verdieping is afgewerkt met een lichte pvc vloer met een brede "plank" en strakke hoge witte plinten. Toegang tot de mooi afgewerkte toiletruimte voorzien van grote witte tegels gecombineerd met taupekleurige tegels, modern hangend toilet en fontein.

Indeling Begane grond: Entree woning?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |