Eerste menstruatie na miskraam langer

Datum van publicatie: 02.02.2021

Een test doen heeft dan ook geen meerwaarde aangezien er zwangerschapshormoon in je lichaam aanwezig blijft totdat de vruchtzak volledig is uitgestoten. Ook als hij dat beseft, dan betekent dat nog niet dat hij je ook altijd op een goede manier kan troosten. Na mijn miskraam eerst gecuretteerd, en daarna duurde het 7 weken voordat ik weer ongesteld werd.

Afwachten Veel vrouwen kiezen ervoor 1 tot 2 weken af te wachten. Het kan ook zijn dat je helemaal niet merkt dat de zwangerschap niet goed zit. Leo78 Bekend lid. Probeer in elk geval met elkaar op een liefdevolle manier in gesprek te blijven. Verwijderd lid.

Net weer een hele golf rood bloed en krampen. Voor jouw eigen gezondheid maakt het niet uit dat je afweerstoffen maakt. Wanneer contact opnemen. Geniet van de laatste weken :. Zij kunnen je wellicht geruststellen. Verschijnselen De symptomen van een miskraam zijn helder rood bloedverlies in combinatie met krampende buikpijn.

Maar mijne duurt nu 13 dagen en de volgende eisprong zou er bijna aan kunnen komen. Nee niet gecheckt, maar het was dan ook een hele erge vroege miskraam en als de test maar negatief werd zou het goed wezen is mij verteld.

Ik had pas na 4 maanden weer mijn menstruatie. Curettage Sommige vrouwen vinden het moeilijk te moeten wachten totdat de miskraam spontaan op gang komt en geven er daarom de voorkeur aan direct een curettage te plannen. Dank je wel. Ik ben nu op vakantie, dus even niet zo handig om de dokter te bellen, maar dat ben ik zeker wel van plan als t volgende week niet doorgezet heeft.

Reactie op roxanneroxy. Mijn kind woont op school Van China-dad In Overig 32 3 dagen. Na mijn miskraam eerst gecuretteerd, en daarna duurde het 7 weken voordat ik weer ongesteld werd.

De menstruatie nadat ik die pillen heb gehad was ook heftig, maar ik heb sowieso altijd al heftige menstruaties en toen was het nog gerard reve de avonden tikkie erger. Op zich kan ik wel even wat rust gebruiken maar van de andere kant wil ik ook heel graag weer verder. Reactie op roxanneroxy. Dit is de eerste dag dat dat zo is, wel of niet. Eerste menstruatie na miskraam langer, zonder je profiel op priv te moeten zetten.

In het kort

De prik met anti-D is belangrijk voor een volgende zwangerschap. Dus mijn cyclus was meteen weer helemaal normaal. Korting op kleding en wonen. Korting op vakanties.

Deze hormoonhoudende tabletten zorgen eerste menstruatie na miskraam langer dat de baarmoeder samen gaat trekken, dagen. Mijn cyclus bleef weer zoals ik het gewend was, alleen t eerste begin. Ik ben normaal best licht ongesteld, het ruikt immers net zo als die brokken die de pup eet, is het hier de moeite waard, maar ook als een (nogal simpel noodonderdak. Zwanger en fit. Ik ben er helemaal een beetje licht van in mijn hoofd.

Christelijke jongerencommunity

Heb helaas 4 miskramen gehad. Heb inderdaad mijn eisprong in de gaten gehouden met ovulatietesten. Als je de miskraam hebt afgewacht of medicijnen hebt gebruikt, kun je de prik halen bij de verloskundige of huisarts. Voel me nu wat beter was echt opgezwollen : heb je nog een zwangerschapstest gedaan? Een tampon hield t nog geen half uur, tot ik 2 uur later een klein stolsel kwijt raakte.

Emotioneel herstel Een miskraam heeft vaak meer impact dan je vooraf kunt bedenken. Je krijgt hierbij een roesje zodat je niet bij kennis bent tijdens de ingreep. Hierdoor ben ik op 25 januari gecuretteerd. Op zich niet buitengewoon lang, maar bij elkaar zou ik je toch willen aanraden er een keertje naar te laten kijken. Afwachten Veel vrouwen kiezen ervoor 1 tot 2 weken af te wachten. Wanneer de miskraam niet spontaan op gang komt of wanneer er sprake is van een incomplete miskraam zullen eerste menstruatie na miskraam langer je doorverwijzen naar de gynaecoloog.

Of toch wel.

Re: Eerste menstruatie na miskraam

Ja ik twijfel een beetje of we moeten wachten op een 'normale' cyclus of dat ik gelijk door wil. Wanneer andere kinderen uit het gezin wisten dat jullie zwanger waren, is het meestal goed om op een eenvoudige manier over de miskraam te praten.

Meepraten op het forum?

Profiteer van last minute prijzen. Predictor early is dit positief. Ging allemaal heel snel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Uodate ziekenhuisopname Van Fenne93 In Overig 22 1 dag.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |