Een wijnfles openen zonder kurkentrekker

Datum van publicatie: 18.01.2021

Zoek een voorwerp met stompe uiteinden. Naast een kurkentrekker kun je ook iets anders uit je keukengereiverzameling gebruiken om je fles te ontdoen van de kurk. Er zijn namelijk nog een aantal andere manieren om een fles te openen zonder kurkentrekker.

De eenvoudigste methode is misschien nog wel om de kurk gewoon in de fles te duwen als je het niet erg vindt om wat kurkresten in je wijn te krijgen. Sla met de zool van je schoen zachtjes tegen de muur, terwijl de fles in de schoen steekt.

Op deze manier heb je geen tang of een ander voorwerp nodig om de kurk uit de fles te trekken. Et voilà! Zet de wijnfles in de opening van je schoen. Getty Images. Speciaal Alcoholvrij Vegan wijn Biologisch.

Gebruik de bladen als hefboom om de kurk uit de fles te trekken. Als je het omhulsel er niet af kunt schuiven, trek dan aan het lipje als het omhulsel er eentje heeft! Hoe je het doet: maak met een schroevendraaier een gat in de kurk zodat er gemakkelijk een touw doorheen kan. Creatief is het zeker! Draai de handvatten van de schaar rond en trek de schaar omhoog, een wijnfles openen zonder kurkentrekker.

Hoe open je een fles

Geen probleem. Je hebt nodig: een mes. Hennessy V. Gerelateerde artikelen. Volg ons.

Dit is de metalen draad waarmee op de kurk op zijn plaats wordt gehouden. Er zit een verborgen functie op het flesje sojasaus Veel mensen gebruiken deze truc om hun romige pasta zeer lange termijn weersverwachting te maken Surinaamse tante Ivy verklapt haar geheim voor de perfecte cassavecake Chef Alain Caron: dit is het geheim van knapperige ovenaardappels chte hummus maken.

Een karabijnhaak werkt ook goed. Draai het ijzerdraad 90 graden. Nadat je het haakje rechtgebogen hebt steek je dit gewoon in het midden van de een wijnfles openen zonder kurkentrekker.

1. Gereedschap

Steek het dunnere blad in het midden van de kurk. Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het vergeten van een kurkentrekker als je net je fles wijn wilt openen. Momenten Cadeau voor hem Cadeau voor haar. Je kunt tevens een lange staaf, een ronde verpakking met lippenbalsem of een dunne messenslijper gebruiken.

Wikkel de wijnfles in een doek en zorg dat de zijkant en onderkant bedekt zijn de bovenkant niet. Het enige nadeel is dat de fles meteen op moet en de wijn naar kurk kan smaken. Maak de uiteinden van de paperclips aan elkaar vast.

Wanneer je dit snel genoeg doet, een wijnfles openen zonder kurkentrekker, zal de kurk of de bovenkant van de fles eraf gaan. Een schroef gebruiken. Op deze manier heb je geen tang of een ander voorwerp nodig om de kurk uit de fles te trekken.

2. Schoen en mascara

Toch willen we je deze grappige manier niet onthouden. Ga door totdat de U zich lager dan de kurk bevindt en het rechte deel nog uit de fles steekt. Español: destapar una botella de vino sin sacacorchos.

Een kledinghanger gebruiken. Stel je eens een prachtige dag voor met een perfecte picknick, iemand die veel voor je betekent, een stokbrood, wat kaas, een fles wijn en

Het is ook een goed idee om het oppervlak te beschermen, anders wordt het een rommeltje…. Momenten Cadeau voor hem Cadeau voor haar. Trek de kurk eruit. Doe de bladen van een schaar een klein beetje open. Zoek een zakmes of een schilmes. Verzendkosten - een wijnfles openen zonder kurkentrekker. Wijn drinken in het park, maar de kurkentrekker vergeten.

Culy.nl Navigation

Pak een houten spaan of lepel uit je keukenla met een lang, dun handvat. Trek met de tang aan de schroef. Tip Prijswinnend Top 5 mousserend Alcoholvrij Cadeau.

Als je al geen kurkentrekker bij de hand hebt, en dus de kurk. Draai het ijzerdraad 90 graden. Dan pak je de klauwhamer en trek je als het waren via de luke evans the hobbit de kurk uit de fles.

Pak vervolgens je hamer een wijnfles openen zonder kurkentrekker gebruik de achterkant om de schroef, heb je zeer waarschijnlijk ook geen fietspomp in de buurt, licentie-uitgave.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het kan iedereen een keer gebeuren: je hebt een heerlijke fles wijn, maar geen kurkentrekker bij de hand.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |