Boot knutselen van papier

Datum van publicatie: 05.11.2020

Als je je boot op een grote watermassa laat drijven, zoals een vijver, dan kun je een touw vastplakken aan een kant van je boot. Maak vier openingen voor de poten in de onderkant van het blikje.

Beschilder de stokjes. Vouw de onderrand van het papier aan beide kanten omhoog. Gebruik de vouw die je eerder gemaakt hebt om de hoeken recht om te kunnen vouwen.

Schilder ramen en deuren direct op het karton of knip de vormen ervoor apart uit, beschilder ze en lijm ze daarna vast. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Een andere mogelijkheid is om een boot van aluminiumfolie te maken. Wit of gekleurd papier, zoals je bij de eerste boot knutselen van papier gedaan hebt. Kleine stippen kun je maken met gewone wattenstaafjes. Als deze laag droog is, kun je het weer in medellin colombia acrylverf kleur toevoegen.

Geen reacties. Vouw het vervolgens nog eens horizontaal doormidden, dat maakt niet uit.

Pasta heeft bijna iedereen wel in huis en het is een goedkope manier om leuk te knutselen. Dit heb je nodig: Spaghetti, macaroni, pastavlinders Een schilderijlijstje Hobbyverf Lijm Stevig papier van dezelfde afmetingen als het lijstje, liefst gekleurd.

Dieren van papier

Samen knutselen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes. Vouw het papier om, leg de pen in de vouw en lijm hem vast en lijm daarna het vel papier dicht en steek de pen in de boot. Je kunt bijvoorbeeld een stuk van een dik stokje nemen. Bootje vouwen — Ik laat je stap voor stap zien hoe dat moet! Glitterlijm  Doe het zo: Bedenk eerst een motief dat je wilt maken.

Aanmelden Facebook.

Als deze laag droog is, kun je met acrylverf kleur james mccain john mccain. Medeauteur door:. Je krijgt leuk en creatief werk voor je kind - boot knutselen van papier thuis. Hang je windorgel in de tuin, op het balkon of in je raam? Wat dacht je van een heel park met exotische dieren en planten.

Knutselen met papier en karton

Je kunt in slechts een paar minuten een papieren boot maken van een enkel vel papier. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

Pak aan een kant van het papier de hoeken van de rechthoek vast die aan de zijkanten van de driehoek uitsteken.

Steek een stukje touw door de ene opening aan de voorkant en trek het weer naar buiten door de andere opening aan de voorkant, doe hetzelfde aan de achterkant. Ook leuk: de meeste kunnen drijven, boot knutselen van papier.

Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden? De benodigdheden heeft u zeer waarschijnlijk standaard in huis. Beschilder de pastastukjes en laat ze drogen!

De printversie van Kerstman 4 is er!

Hier hebben we een leuke slang, mooie bloemen en grappige vissen gemaakt, die we hebben vastgelijmd op stukjes aangespoeld hout.

Een goede tip is om een foto te maken met de smartphone zodat je het straks nog weet. Houd het andere uiteinde van het touw vast zodat je boot niet wegdrijft. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Pak aan een kant van het papier de hoeken van de rechthoek vast die aan de zijkanten van de driehoek uitsteken.

Over dit boot knutselen van papier. We geven voorbeelden van wat je kunt maken van gebruikt materiaal en van materiaal uit de natuur. Als je die niet hebt kun je ook plankjes nemen of wat dikkere stokjes uit het bos. Medeauteur door wikiHow-redactie. Knip de lussen aan beide kanten open. DIY: Paaseieren 5 april Liefst beschut tegen regen en wind. Prik de mast in een gehalveerde kurk en bevestig deze met elastieken aan de plactic flacon.

Wat heb je nodig om het bootje te vouwen?

Van stenen kun je je eigen boter-kaas-en-eieren spel maken. Voor andere knutselinspiratie kun je heel goed in  onze DIY rubriek  terecht. DHZ — 12 tips voor samen knutselen in de zomer 17 juni, DIY - voor kinderen en volwassenen , Papier en karton , Schilderen en tekenen. Dit is misschien wel één van de meest bekende vouwwerkjes, naast het vliegtuigje en het eveneens welbekende hoedje van papier dat hier heel erg op lijkt.

Tips en waarschuwingen. Pak aan een kant van het papier de hoeken van de rechthoek vast die aan de zijkanten van de driehoek uitsteken. Knutsel de drie kurken aan elkaar met twee stevige elastieken en eventueel wat lijm! Italiano: Fare una Barca di Carta, boot knutselen van papier.

Goed om te weten:

Comments

  1. Leuk samen knutselen in de zomer — stokjes beschilderen als poppetjes. Je kunt er heel leuk mee knutselen.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |