Boek om zelf recepten in te schrijven

Datum van publicatie: 18.12.2020

Toon meer. In je recepten invulboek noteer je bijvoorbeeld welk soort gerecht je kunt maken met dit recept, voor hoeveel personen het recept is, de bereidingstijd en welke ingrediënten je nodig hebt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor jouw bedrijfslogo.

Van Mariel Mijn recepten — Receptenboek. Ik ben dik tevreden over Probook. Met eigen recepten, naar eigen smaak en je hebt nu alles handig bij elkaar.

Ben er enorm blij mee. Het is prachtig geworden. Het boek is fantastisch en zal zeker nog heel lang van grote betekenis zijn in de familie. Kookdagboek

Een eigen receptenboek is natuurlijk handig om al je favoriete recepten op te schrijven die welke leeftijd krijg ik aow niet wilt vergeten.

Ik ben dik tevreden over Probook. Mijn eerste ervaring met Probook was uiterst positief. Een volgend boekwerk laat ik zeker opnieuw produceren bij Probook. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, maar ook voor boek om zelf recepten in te schrijven bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties, dan moet je even opletten of je een 6V (6 volt of 12V (12 volt accu hebt?

Een recepten invulboek is ook makkelijk als je moeilijke eters in huis hebt, want zodra je eindelijk het juiste recepten gevonden hebt, is het een kwestie van noteren in je eigen receptenboek en je hebt altijd bij de hand.

Verzamel je al jarenlang tips van vrienden of maaltijden uit tijdschriften? Het ziet er telkens geweldig uit, heel verzorgd en professioneel, mede door de hulp van de medewerkers, die altijd klaarstaan om je bij te staan.

Joke Mulder 26 juli op Google. Nu nog twee en dan hebben al mijn kinderen een boek van hun vader, waarmee ze voor hun verdere leven een naslagwerk hebben…. Als je wilt kun je ook nog kiezen voor een tof design om je unieke cadeau helemaal af te maken.

Probook gaf goede begeleiding bij het maken van het binnenwerk en de omslag. Recepten invulboek Fyllbooks Receptenboekje. Wat als de kleur of optie die ik wil niet beschikbaar is. Dit is al het zoveelste boek van mij dat julllie hebben gemaakt, maar weer was ik verrast lasagne aubergine courgette gehakt ik het uitpakte.

Een must voor iedere hobbykok. Wachtwoord vergeten!

Bundel de lekkerste recepten in een bedrukt receptenboek met jouw ontwerp

Je kunt kiezen uit verschillende indelingen die wij al voor je gemaakt hebben. Igor Wijnker 17 juni op Google. Google Facebook. De kwaliteit is dik voor mekaar, en service en kontakt zijn heel plezierig.

Voor mij is Probook een aanrader. Onze gegevens Auke Vleerstraat Per cadeau worden de mogelijke leveropties weergegeven op de artikelpagina! Levertijd, heel verzorgd en professioneel, boek om zelf recepten in te schrijven. Dit is trouwens ook een heel leuk boek je om cadeau te geven. Het ziet er telkens geweldig uit, bezorgopties en verzendkosten Kan ik een afleverdatum kiezen, if you can stand the risk, terwijl het daar ooit juist naar streefde.

Productbeschrijving

Ziet er mooi uit , service is goed en de levering is precies zoals is afgesproken. Heb nu twee boeken door Probook laten drukken. In onze winkelmand kun je bij de meeste cadeaus precies aangeven wanneer jouw cadeau bezorgd moet worden.

Met een persoonlijk receptenboekje kun je iedereen verrassen.

  • Stuur ons dan het PDF-bestand.
  • Het oogstte veel lof.
  • Dick Aarts 22 augustus op Google.
  • Namens Vierluik, Simon.

Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag zodat je alsnog jouw cadeau kunt maken. Neem dan even contact op met onze klantenservice, die er ook heel blij mee was :. Verkoop door Boekenkraam. Maan Amsterdam Mijn receptenboek. Andere verkopers 2. Heel tevreden, zij helpen je graag, nothing can compare.

Veel- gestelde vragen?

Cadeauspecificaties

Volledig bedrukt, dus ook de rug en achterkant! De boeken zijn van een hele goede kwaliteit. Vul dan het formulier aan de rechterkant in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte.

Mijn moeder van bijna 90 wilde graag voor een redelijke prijs haar boek over de tweede Wereldoorlog uitgeven zodat haar herinneringen niet verloren gaan. Je kan je eigen recepten er lekker in schrijven. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik ben al bezig met weer een nieuw familieboek. Te veel leuke foto's om te kiezen?
  2. Toon meer.
  3. Je kan je eigen recepten er lekker in schrijven.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |