Bibliotheek aan den ijssel ebooks

Datum van publicatie: 05.11.2020

Ontdek de e-books collectie van de online Bibliotheek. Van tot Dorpshuis Swanla Burg. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar staat nu in het nieuwe Donorregister.

Hoe kan ik me inschrijven voor de digitale nieuwsbrief? Zoals je vast wel heehebt gehoord gaat de bibliotheek in Bergambacht verhuizen! Schrijvers in de spotlight: Paul Biegel Vijftig jaar geleden verscheen 'De kleine kapitein' van Paul Biegel Vrijwilliger bij het Taalhuis worden? Voor iedereen die terug verlangt naar 'gewoon', maakte Judith Pietersma de 'Weer naar school'-lijst met hele beroemde juffen, meesters en leerlingen. Waar vind ik het antwoord op mijn vraag?

Dat helpt de medewerkers aan de balie en je kunt direct al gebruik maken van je lidmaatschap. Tips voor volwassenen Kun je niet naar buiten. Persoonlijke ervaringen van een ziekenhuisarts tijdens de coronapandemie in Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Houd 1,5 meter afstand van ons personeel en andere bezoekers! Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site, bibliotheek aan den ijssel ebooks.

Op zoek naar je Bekijk dan ons abonnementenoverzicht.
  • Wat is mijn wachtwoord?
  • Ontdek de luisterboeken in de nieuwe app.

Hoe annuleer ik een reservering? Bezoek het e-bookspreekuur voor antwoorden op vragen als:    Hoe maak ik een webaccount aan om toegang te krijgen tot het aanbod? Of vanuit huis iets voor een ander betekenen? Ga naar Taalhuis online. Heeft de Bibliotheek ook een app? Inspireren deze nieuwe pagina's jou bij het vinden van een volgend boek om te lezen? Home Word lid!

Bibliotheekbezoek kwetsbare groepen Bezoekers uit kwetsbare groepen raden wij aan de bibliotheek in de ochtend te bezoeken. Organiseert de Bibliotheek ook activiteiten bij het zoeken naar werk!

Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige Maarten van Rossem komt op vrijdagavond 11 december Op welke apparaten kan ik e-books lezen.

Als je lid bent van de Bibliotheek, bibliotheek aan den ijssel ebooks, mag je gratis luisterboeken downloaden. Hoe lang moet ik wachten op mijn reservering.

De online bibliotheek: nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

Kan ik dat vanaf thuis? In november leest heel Nederland daarom één boek, dat lezers cadeau krijgen van de bibliotheek, hét centrum voor ontmoeting en gesprek. Ook donateur worden?

Praat mee op Facebook Twitter Pinterest Instagram. Met PressReader lees je gratis meer dan 7. Inloggen Mijn Bibliotheek. Spreekuur Formulierenbrigade Waddinxveen elke vrijdag? Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Nederland Leest Verhalen verbinden Elke familie heeft zijn verhalen. Over lenen, reserveren en verlengen Hoe werkt lenen via het uitleenstation in de vestiging? Verleng geleende materialen en beheer persoonlijke gegevens door in te loggen op Mijn Bibliotheek.

Kan ik gezinnen aanmelden voor de VoorleesExpress? Verbruggen Genodigd tot de bruiloft G.

Wij zijn graag je gids, zodat jij je weg vindt naar betrouwbare informatie. Werken jullie samen met basisscholen. Geen antwoord op je vraag gevonden. Er gelden vanwege de coronaregels van de overheid strengere regels rondom een bezoek aan de bibliotheek. Nieuwsbrief Ontvang de nieuwsbrief ook? Van tot Theater Swanla, Zevenhuizen. In het leven van Thomas spelen bibliotheek aan den ijssel ebooks gebeurtenissen en herinneringen daaraan een grote rol.

Wat houdt het standaardabonnement in.

Vanaf donderdag 19 november

Na inlog bij de hotspot kun je Pressreader nu 60 dagen thuis gebruiken. Online agenda. Schrijf je alvast online in!

Levert dat ook niet op wat u zoekt, neemt u dan contact met ons op via onze  online contactpagina  of via mail  info bibliotheekdegroenevenen. Bekijk de e-booktips? Ben je lid van de Bibliotheek.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |