Airco in de auto met baby

Datum van publicatie: 08.11.2020

Hoi Carol, De auto is het inderdaad snel warm, en zeker als je geen airco hebt is het puffen. Looptijd 36 maanden. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen.

De zon kan je tegenhouden met een parasolletje. We gebruiken technologieên, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren.

De auto had 3 weken in de volle zon gestaan in augustus. En we gebruiken ook zonnewering met die zuignap op het raam.

Een  inlegger van Aeromoov in de autostoel zorgt, dankzij de open 3D-honingraatstructuur, voor een optimale luchtcirculatie waardoor je kindje minder snel gaat zweten. Zonder airco.

Ik vind een airco wel prettig, zou ik de airco aanzetten. Het gaat gewoon langs zn pamper zodat zn hemdje en ook broek heel vuil is!!. Water bijgeven maakt dat je baby minder melk zal drinken en zo belangrijke voedingsstoffen mist.

Omdat een auto met de ramen open veel wind vangt, maar vooral omdat ik er ook best wel wat kilometers mee maak. Wel echt voor een 5-deurs gaan dan want een 3-Deurs is met een klein kindje wel echt een drama. Kies hierbij voor airco in de auto met baby op basis van een minerale filter.

Re: Luxeprobleem; auto zonder airco. Meld je aan bij Ouders van Nu.
  • Ik kan zelf niet zo goed tegen airco trouwens, dus gebruik 'm niet vaak. Met de baby in de auto welteverstaan.
  • Een  inlegger van Aeromoov in de autostoel zorgt, dankzij de open 3D-honingraatstructuur, voor een optimale luchtcirculatie waardoor je kindje minder snel gaat zweten.

Gerelateerd

De tijden dat je je baby gewoon op schoot nam in de auto zijn voorbij. Korting op kleding en wonen. Okee, behalve op de terugweg van het vliegveld Dusseldorf naar huis. We geven je alvast enkele tips om het draaglijk te maken voor je baby. Kies 's nachts voor een dunne slaapzak. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Evi krijgt in de auto nooit geen jasje aan, in die maxi cosi ligt ze anders echt te warm.

Ouders van Nu. De zon kan je tegenhouden met een parasolletje. Ze krijgt ook flesvoeding. Lukt dat niet, dan is hij vaak na een stukje wel afgekoeld. Wij hebben ook een Aygo zonder airco erbij als tweede auto.

Nee, baby op schoot is niet veilig

Zonder airco. Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Ik denk straks als de baby geboren is, en het met instappen erg warm in de auto is, we hem wel gebruiken.

Hoi Carol, De auto is het inderdaad snel warm, en zeker als je geen airco hebt is het puffen.

Ouders van Nu. Altijd korting. Een compleet luxe pakket erop wel, maar dat is net zoals bij Frankie's auto maar net de vraag hoe ernstig cheapskate de eerste eigenaren waren wat er allemaal op kan zitten!

Airco is veel beter dan met een baby in een broeierig hete auto te zitten, met de tocht van openstaande ramen. Inloggen Registreren. Leg een lakentje over het kindje om rechtstreeks koude lucht te vermijden, airco in de auto met baby.

Contact en help

Een compleet luxe pakket erop wel, maar dat is net zoals bij Frankie's auto maar net de vraag hoe ernstig cheapskate de eerste eigenaren waren wat er allemaal op kan zitten. Als je je baby tegen de rijrichting in vervoert, vangt het autostoeltje de eventuele klap al op. Korting op je babyuitzet. Alleen airco is geen optie die de prijs hoger maakt. Meepraten op het forum?

Zet de binnentemperatuur een vijftal graden lager dan buiten. New born set. Hang een spiegel tegenover je baby, zodat je via je achteruitkijkspiegel je kleine in de gaten kan houden.

Schrijf me in. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Alleen airco is geen optie die de prijs hoger maakt. Als wij het koud krijgen, leggen we een dekentje bij. Of is het verstandiger om een raam open te zetten. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Kan airco in de auto met baby voorstellen dat het voor baby's en kids ook niet altijd fijn is.

Dit zijn mijn tips, heb je zelf ook nog een goede tip? Laat hem hieronder achter!

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Tocht enz. Looptijd 60 maanden. Ik zelf heb auto zonder airco echt wel puffen hoor!!

Maar het gaat prima hoor, ook met een klein kindje. Dat is te koud? Plaats reactie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb er weinig problemen mee. Ook een slaapzak in tetra is lekker fris en ademend in de zomer.
  2. Sherilyn
    Als wij het koud krijgen, leggen we een dekentje bij. Ik gebruik deze dagelijks.

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |