Fabels eten en drinken bergen nh

Datum van publicatie: 14.11.2020

De menukaart coronavriendelijk via de reader. Ik kom hier echt weer als ik in de buurt ben!

Beoordeeld op 25 juli via mobiele applicatie Ongedwongen terras bij de ruïnekerk. Jose van Herpt. Goed gegeten, niet vreselijk lang moeten wachten. Petra Verheijen. Ok, de bediening had een tikkie sneller gekund maar dat was dat ook het enige. Tijd van het jaar. Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

Ondanks de wat slechtere recensies op deze site wilden we het toch proberen, omdat het er wel gezellig uit zag.

Echt een toptent? Meer informatie. Voor onze jongste een broodje hagelslag bestelt, zit hier geen boter op. Bij binnenkomst werd ons gezegd dat we ongeveer 20 minuten moesten wachten.

Het is er absoluut niet romantisch en rustig zoals omschreven. Hadden mosselen maar geen bestek en geen bord werd ook niet gezien door de vracht aan personeel.
  • Vandaag weer geprobeerd, helaas lange pees in de biefstuk en toen ik er wat van zei werd er onverschillig gereageerd. Zonde geld en tijd, ga voortaan lekker ergens anders eten!
  • Toch een kleine misser en enigzins teleurgesteld: Gewoon een glas water bij de wijn?

Algemeen over Fabels Eten & Drinken

Fabels, in één woord heerlijk! Leuke sfeer, druk maar niet hutje mutje. De chef vond dit niet zo boeiend en er werd geen aandacht aan besteed, geen drankje aangeboden of geïnformeerd hoe het gaat, voor een kopje koffie oké, maar verder zeer overschat.

Elaine en Lennert 7 punten. We komen terug. Bediening waardeloos.

  • Prima, wij nemen wel een drankje aan de bar dachten we. Mijn favoriete restaurant in Bergen!
  • Mooie zaak en lekker druk. Mooie locatie en dan ook nog eten voor zo'n bedrag, geen wonder dat het hier altijd vol zit.

Datum van bezoek: juli Een terras op het grasveld voor de rune kerk leer ik net. Het begon goed vriendelijk ontvangen, plekje voor de jobs en de kinderwagen. Daarna heerlijk gegeten en de hele avond getafeld. Vreselijk 9. Lekker geborreld, met een Aperolspritz met meer ijs dan Aperol.

Meer Restaurants in Bergen (NH)

Zowel voor, hoofd en nagerecht was van topkwaliteit. Na ruim een uur konden we aan tafel. Tosti mozzarella gegeten met een Westmalle Tripel. Had er veel meer van verwacht.

Alle restaurants in Bergen weergeven. Ook hebben we maar een glaasje wijn kunnen drinken want de bediening had geen oog voor ons. Helaas moet je bij fabels vaak lang wachten op een plekje omdat je niet kan reserveren.

De Weisjes 39 punten. Leuke sfeer.

Wat een ongeïnteresseerd personeel. Terras bij kerk ook beschikbaar. Beoordeeld op 18 juli via mobiele applicatie Zeer Uitgebreide kaart , prima.

Eerste keer was de biefstuk zuur, maar pas fabels eten en drinken bergen nh minuten nadat iedereen klaar was met eten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, is de bijdrage aan de sociale en ecologische projecten die ZONZOO Greenwire Worldwide Ltd. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, begeleiding en juridische ondersteuning. Ondanks de drukte was het personeel erg vriendelijk en deed erg zijn best.

Italiaans 2. Maar daarna was het snel over met de pret. Heerlijk gegeten. De sfeer was goed totdat het optreden begon van Dries!

Fabels Eten & Drinken

Hierna nog 4 andere personeelsleden aan onze tafel gezien. Moesten even wachten aan de bar voor een tafeltje. Nou en dat valt toch tegen.

Borrelhapjes heerlijk! Met zulke dagen eigenlijk maar een ronde doen. Claim uw bedrijf en start met het vertonen van klantervaringen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 hanginwithmattyd.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |